Nyíregyháza Kincsei fotókiállítás

Nyíregyháza Kincsei fotókiállítás Az „Egy város arca” című program keretén belül meghirdetett Nyíregyháza kincsei című fotópályázat díjazott fotóiból rendezett kiállítás megnyitójára az Alvégesi Művelődési Házban került sor  2010. 06. 28, hétfőn 17: 00 órakor.

A fotók azt hivatottak bemutatni, hogy kinek mit jelent Nyíregyháza, milyen kincseket rejt városunk. Olyan kincseket, amelyekkel akár nap, mint nap találkozhatunk, és olyanokat is, amelyek láthatatlanok, csak az épületbe betérve fedezhetjük fel őket.

 

Nyíregyháza Kincsei fotókiállítás    Nyíregyháza Kincsei fotókiállítás

 

Nyíregyháza Kincsei fotókiállítás    Nyíregyháza Kincsei fotókiállítás

 

Célunk a fotók bemutatásával az, hogy mindenki számára láthatóvá tegyük ezeket. Az „Egy város arca” című program munkatársai fontosnak tartják, hogy városunk, Nyíregyháza értékei szerepet kapjanak. Ezért is szeretnénk kedvet teremteni a városlakókban egy ilyen „kincsvadászatra.”

 

Nyíregyháza Kincsei fotókiállítás    Nyíregyháza Kincsei fotókiállítás

 

   

 

 

Fotóink által mindannyian megmutathatjuk, mit jelent számunkra ez a város, milyen itt élni!

 

A helyszín:

Alvégesi Művelődési Ház,
Nyíregyháza, Honvéd u. 41.

Időpont:

2010. 06.28. hétfő 17:00
A kiállítás megtekinthető: 2010. 06. 28- 07. 28. között.

 

  

 

  

 

A beérkezett képekből válogatásokat láthatnak, a megnyitón a zsűri  által legjobb háromnak ítélt kép alkotója a helyszínen vehette át a nyereményeit.

 

Díjazottak:

 

1. Kozák Dávid
2. Kovács Tünde
3. Kristóf Judit

 

Az E-misszió Természet-és Környezetvédelmi Egyesület munkatársai kellemes kikapcsolódást kívánunk a kiállítás megtekintéséhez!

 

 

 

KT