Részleges látogatási tilalom a Jósa András Oktatókórházban

Jósa András KórházA Jósa András Oktatókórház Nonprofit Kft. vezetése ezúton tájékoztatja a lakosságot, hogy a kismamák és az újszülöttek védelmében a kórház vezetése részleges látogatási tilalmat rendelt el, mivel az elmúlt hetekben országos viszonylatban megszaporodtak az influenza gyanús megbetegedések és a hurutos, légúti fertőzések. 

A részleges látogatási tilalmat az intézmény vezetése 2011. január 24-től a kórház Szülészet- Nőgyógyászati Osztályán és Újszülött részlegén rendelte el visszavonásig. 

Tekintettel arra, hogy a szezonális influenza alakulásáról nincsenek még adataink, arra kérjük a lakosságot, hogy mind a betegek, mind a saját érdekükben a kijelölt részlegeken ne látogassák a hozzátartozójukat, a tilalom alá nem tartozó osztályokon pedig a fertőzésveszély minimalizálása érdekében csak egyesével és csak egészséges felnőttek jöjjenek beteget látogatni.

Amennyiben a járványügyi helyzet indokolttá teszi, a teljes látogatási tilalom elrendeléséről a www.josa.hu vagy a www.ehzrt.hu oldalon, illetve a médián keresztül nyújtunk tájékoztatást. 

Megértésüket, együttműködésüket köszönjük!

Jósa András Oktatókórház Nonprofit Kft vezetése