Nagyszínpadon a Várj, míg sötét lesz

Nagyszínpadon a Várj, míg sötét lesz. Három idegen férfi találkozik egy üres lakásban. Keresnek valamit, ami a háziaknak nem jelent semmit, nem is emlékeznek, hogy hová tehették, de a három idegen közül egy tisztában van vele, milyen sokat ér. Hogy mi ez a valami, és miért olyan fontos, azt csak ez az egy szereplő tudja.

Mindenkinél kiszolgáltatottabb azonban a hamarosan hazaérkező háziasszony, a gyanútlan Susy, akit még a látása sem segít abban, hogy felismerje az egyre növekvő veszedelmet. Bravúros szerepjátékok egész sorával próbálják a bűnözők kiszedni belőle azt, amiről fogalma sincs. Igazi macska-egér játszma kezdődik, és a növekvő sötétben összemosódik, ki az üldöző és ki az üldözött.

Az Orlai Produkció Várj, míg sötét lesz című előadása február 24-én a Móricz Zsigmond Színház nagyszínpadára hozza el az izgalmas krimit a főszerepben Kovács Patríciával és Szabó Kimmel Tamással. 

 

Nagyszínpadon a Várj, míg sötét lesz

 

A darab számtalanszor aratott nagy sikert a világ színpadain (Quentin Tarantino is szerepelt egyik felújításában), az Audrey Hepburn főszereplésével készült filmváltozat pedig örök klasszikus.

A rendező Novák Eszter, aki az elmúlt évadban a Bál a Savoyban című nagyoperettet álmodta színpadra a Móricz Zsigmond Színházban. 

Jegyek már kaphatók: http://moriczszinhaz.jegy.hu/program/varjmig-sotet-lesz-75812/362423