Az Év Fürdője 2017: Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fürdők az élmezőnyben

Két hét és a nyárral együtt lezárul a fürdők legnagyobb hazai megmérettetése, Az Év Fürdője 2017 közönségszavazás is. A verseny pillanatnyi állás szerint két megyei fürdőknek minden esélye megvan arra, hogy TOP 10-ben végezzen.
 

A termalfurdo.hu szervezésében idén harmadik alkalommal, három kategóriában keresik az ország legkedveltebb fürdőit. Szeptember elején derül ki, melyik lesz Az Év Fürdője, Az Év Feltörekvő Fürdője, A Helyiek Kedvenc Fürdője. A versenyt a Magyar Fürdőszövetség is támogatja.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből idén 10 fürdő vesz részt a szavazásban. A szervezők a verseny során többször közzétettek részeredményeket az aktuális állásról. A legutóbbi, augusztus 15-én közzétett kategóriánkénti TOP 10-et szemügyre véve látható, a megyei indulók közül 2 fürdő is közel áll ahhoz, hogy a szavazás végén is a legjobbak között szerepeljen. Két héttel a verseny vége előtt A Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában induló Kisvárdai Várfürdő és a Tiszavasvári Strandfürdő is a legjobbak között van.

 

A megyei versenyben a nyíregyházi Aquarius Élmény- és Parkfürdő és a gergelyiugornyai Atlantika Vízividámpark is jól állnak. Mivel a verseny szoros, még ők is jó eredménnyel zárhatnak.

A korábbi évek tapasztalata alapján az utolsó két hétben érkezik a szavazatok közel 20%-a, és a helyezések is sokat változhatnak, így a jelenleg jól szereplő fürdők sem nyugodhatnak meg teljesen. Szavazni augusztus 31-én éjfélig lehet.