Itt van 3 övtáska, ha a legújabb őrületre vágysz

Itt van 3 övtáska, ha a legújabb őrületre vágysz Az alábbiakban nézzünk meg három különböző színű és stílusú női övtáskát, miután meggyőződtünk róla, miért is hasznos egy hasitasi. Az övtáska jól jöhet az olyan alkalmakkor, amikor zavaró egy vállról vagy karról lógó retikül. Bármilyen hihetetlenül hangzik elsőre, de az övtáska is lehet elegáns. Akár kiskosztümhöz is találni megfelelőt, ha a vásárló arra vágyik.

 

 

Újra trend lett az övtáska

 

Hol vannak már azok az évek, amikor ciki volt a hasitasira még csak gondolni is, nemhogy viselni? Legújabban női hírességek, celebek tucatjai csatolnak derekukra övtáskát Hollywoodban. Általában a luxus kategóriájú divatházak legújabb kreációi fölé. Ám az övtáskák maguk is luxusmárkák darabjai természetesen. Ennek az őrületnek a képviselői azonnal magukra vonják a figyelmet, amivel máris megteremtik a legújabb trendet, aminek köszönhetően újra menő lett az övtáska.

 

Szép és praktikus

 

Az övtáska szépen helyettesíthet bármilyen divatos retikült. Könnyen és gyorsan fel- és lecsatolható táska, amely mindig kéznél van, és mégis szabad mozgást biztosít a viselője számára. Praktikus kiegészítő utazáskor, sportolás közben, bevásárlásnál. Elfér benne minden értéked és nélkülözhetetlen női apróságod. A derekadra csatolt retikülben biztonságban tudhatod féltett kincseidet a zsebtolvajok elől.

 

Figyelj oda, hogy az övtáska stílusa harmóniában álljon az öltözékkel. Manapság már számos színben és méretben kaphatóak a legkülönbözőbb stílusú övtáskák, ráadásul elérhető áron. Nagyon szép kivitelezésű minőségi darabok közül választhatnak nők és férfiak egyaránt. Az övtáska ugyan sok helyzetben kényelmes és praktikus viselet lehet, de sosem árt, ha stílusos és divatos is. Válassz az egyéniségedhez illő övtáskát, és garantáltan sikert aratsz ismerőseid körében.

 

Találsz a kínálatban elegáns és sportos darabokat, egyszerűbb és valódi bőrből varrt övtáskákat, kisebbet, nagyobbat változatos szín- és mintaválasztékban. Divatos és kedvelt márkák termékeitől a legegyszerűbb darabokig több árkategóriából válogathatsz magadnak övtáskát.

Itt van 3 övtáska, ha a legújabb őrületre vágysz

A három valódi bőr muskétás

A kis kígyómintás, valódi bőrből készült övtáska tenyérnyi méretének köszönhetően igazi nőies retikül, amely sokféle színben kapható. Bőrből készült övének segítségével stílusosan a derekadra csatolhatod. Praktikus és többfunkciós, hiszen az övet egy mozdulattal eltávolíthatod a táska részről. Ezzel létre is hoztad a legújabb, trendi, elegáns clutch-odat, amely a legszexibb ruhádnak is tökéletes kiegészítője lesz majd.

 

Aki a sportosabb, nagyobb, de mégis szép darabokat keresi, annak megfelelő választás lehet a többzsebes valódi bőrből készült övtáska, amely elérhető fekete, piros, kék, barna és konyak színben. A test oldalán lévő rejtett zsebben a legértékesebb dolgaidat tökéletes biztonságban tudhatod a legzsúfoltabb helyeken is.

 

Igazi shopper övtáska lehet ez a barna, valódi bőrből készült darab a viszonylag hatalmas mérete miatt. Ebben az övtáskában nem csak a legszükségesebb dolgoknak jut hely, hanem akár egy kis üveg vizet is magaddal vihetsz, ha ezt a táskát csatolod indulás előtt a derekadra.