Mesébe illő kilátás a legfinomabb falatokkal megfűszerezve

Mesébe illő kilátás a legfinomabb falatokkal megfűszerezve Budapest megszokott hétköznapi rohanós, nyüzsgős, zsúfolt életvitelét folytatva jó néha egy olyan napot tartani, amikor királynak és királynőnek érezhetjük magunkat. Ehhez mutatunk egy mesébe illő programot. Egy program, ahol mi lehetünk az uralkodók, és mások gondoskodnak rólunk. A helyet varázslatok védik, a mesebeli gonosz nem tud beférkőzni. Sőt, a helyszínt védelmező hétfejű sárkánynak már hosszú évekkel ezelőtt nyoma veszett.

 

 

A palota helyszíne

A Budai vár szomszédságában a Rudas Bistro a Rudas gyógyfürdőben helyezkedik el. Az Erzsébet híd budai hídfőjénél, a Gellért-hegy lábánál, a világörökség részét képező Budai panoráma szomszédságában. A fürdő komplexum közel 500 éves múltra tekint vissza, mára világhíressé vált. A gyógyfürdőt az 1500 méter mélyről feltörő Juventus forrás termálvize táplálja.

A fürdőben üzemelő Rudas Bistro kínálja kulináris ételkülönlegességeit mind a fürdő vendégek, mind csak az arra tévedt vándorok részére. Az étterem kínálatában a magyar és nemzetközi fúziós ételkülönlegességeket ízlelhet meg. Hab a tortán, hogy a vendéglátó egység minden helyisége a világviszonylatban egyedülálló gyönyörű budai panorámával rendelkezik.

A palota felfedezése

A Budapest szívében elhelyezkedő komplexum tömegközlekedéssel a dalból is jól ismert hetes busszal érhető el. Gépjárművel sem bonyolultabb a helyzet, sőt, a Rudasról elnevezett buszmegálló közelében a dunai oldal bőséggel kínál parkolási lehetőséget az arra tévedő autós és motoros vándorok részére egyaránt. A palota kapuja napközben nyitva áll mindenki előtt.

Mesébe illő kilátás a legfinomabb falatokkal megfűszerezve

Lakoma

Séfük és csapata a modern és nemzetközi konyha kitűnő ízei mellett az egyedileg felmerülő, speciális igényektől sem riadnak vissza. Hatalmas szaktudással és leküzdhetetlen lelkesedéssel állnak a vendégek rendelkezésére és az előttük álló kihívások leküzdésére. Sőt, vágynak ezekre a megpróbáltatásokra.

A helyszín

A speciális igényekre és megbirkózásukhoz kiváló alkalom egy rendezvénnyel tesztelni a konyha teljesítő-képességét. Kisebb összejövetelek, vacsorák lebonyolítását is vállalják. Az étterem helyiségei lenyűgöző panorámával rendelkeznek, az előkelő királyok és királynők kedvenc rendezvényhelyszíne lesz. A rendezvényszervezés területén nem ismernek határokat és lehetetlent sem. Ilyen alkalmakkor kőbe vésett szabályok sincsenek, egyetlen cél van, a rendezvény sikeressége.

A program részleteinek ismeretében biztosak lehetünk abban, hogy a vázolt mesébe illő kikapcsolódás sokunk számára bakancslistára is került. Vegye fel a kapcsolatot az udvari személyzettel, hogy vendégszeretetükben Ön és családja is részesülhessen. Érdemes az úri étkezés mellett a Rudas fürdő gyógyfürdőjét és megújult wellness és szauna világát is kipróbálni. Ehhez a varázslatos élmény átéléséhez fürdőruha viselete szükségeltetik.