A Zöld Kerék Alapítvány BringaInfója: Ez az év nagyot fog szólni

 Áprilisban zempléni tekerés, májusban tokaj fesztivál, júniusban Hegyközszentmiklós és még sok érdekes program a nyárra.

 

 

Csapatunkkal folyamatosan azon törjük a fejünket, hogy milyen aktív szabadidős programot szervezhetnénk neked! Reméljük, hogy elnyeri tetszésedet a kínálat.
 

Adó 1% felajánlási időszak van!
ADÓSZÁMUNK: 18799750-1-15

 Április 19. -én vendégünk vagy egy kellemes Zempléni tekerésre!
Tarts velünk! Több táv is teljesíthető (60-70-100 km). Szerveztük egy vagont a bringádnak és vagy 30 bringást útitársnak, csak, hogy ne érezd magad elveszve!
 

Május 18. II. Tokaji utcazenei fesztiválra tekerünk. 
Mivel a fesztivál igencsak belenyúlik az éjszakába, ezért foglaltunk szállást. Amennyiben nem szeretnél lemaradni a 19.00 órakor fellépő zenészekről, de haza se akarsz sündörögni vakon, jelezd felénk részvételi szándékodat e-mailben.

Jelentkezni: zoldkeroprogram@gmail.com

Szállásköltség: 3000 Ft/Fő + 500 Ft, ha autóval szeretnél a pihenőhely területén parkolni.

 Június 8-9-10 Hegyközszentmiklós (RO) - 100 km oda, másnap szervezett program Szentjobb településen át érkezünk Nagyváradra vagy szabadprogram, hisz vannak pincék, fürdő, látnivaló. Harmad nap 100 km haza, egyénileg vagy kerékpárral. A településen felújított gyógyfürdő és finom vacsora vár majd minket. A szálláshely lefoglalásra került, annak feltöltése folyamatos, így a részvételi szándékot érdemes mihamarabb jelezni. A szállás területén sátrazásra is lesz lehetőség.

A 3 napos program teljes összköltsége, mely tartalmazza az ingyenes fürdőhasználatot és 4 étkezést, szállást választás szerint:

Május 1.- ig: 9.000 Ft / Fő faházban ággyal vagy 8000 Ft / Fő sátrazással.
Május 15.- ig: 10.000 Ft / Fő  faházban ággyal vagy 9000 Ft / Fő sátrazással.
Június 1.- ig: 12.000 Ft / Fő  faházban ággyal vagy 11000 Ft / Fő sátrazással.

Jelentkezni: zoldkeroprogram@gmail.com

 Július 24-25-26-27-28. Kerékpározás a festői szépségű Dunakanyarban
Idei második nagy nyári kerékpáros programunk szállása és kiindulási pontja a méltán híres Dunakanyar talán legszebb települése, Zebegény lesz. Itt aztán minden van ami szem-szájnak ingere, látnivaló és szabadidős program kezdve az aktív kikapcsolódástól, a múzeumon át, a strandig. Sikerült egy csodás szállást megszereznünk az egyik legaktívabb időszakban, ami csak a miénk erre a pár napra. Természetesen az esti kényelem sem maradhat itt el, tiszta fürdő, felszerelt konyha, wifi vár majd minket. A szálláshely 4-6 fős szobákból áll. Illetve a fákkal körbeölelt birtokon szabadon sátrazhatunk. Csoportosan vonattal megyünk majd első nap Budapestig, majd onnan kerékpárral tekerünk a szálláshelyre. Autóval érkeznél? Várunk szeretettel, 5 parkolóhely erejéig zártan tudhatod értékedet! Étkezés önellátó, van bolt a közelben és menü is rendelhető, de a közös főzés sem maradhat majd el... tudod a fedett kerti pavilonban a grillező mellett... igen, igen az is van. Mi kell még? TE! Várunk szeretettel!

A szálláshely lefoglalásra került, annak feltöltése folyamatos, részvételi szám korlátozott így a szándékot érdemes mihamarabb jelezni. A szállás területén sátrazásra is lesz lehetőség.

Az 5 napos program teljes összköltsége, mely tartalmazza a szállást 4 éjszakára választás szerint a következő:

Május 1.- ig: 18.000 Ft / Fő  apartmanban ággyal vagy 10000 Ft / Fő sátrazással.
Június 1.- ig: 22.000 Ft / Fő  apartmanban ággyal vagy 11000 Ft / Fő sátrazással.
Július 1.- ig: 24.000 Ft / Fő  apartmanban ággyal vagy 12000 Ft / Fő sátrazással.

Jelentkezni: zoldkeroprogram@gmail.com

 Augusztus 1-2-3. Panyolafeszt!
Mi ott leszünk és szerintem te is! Ha csak ki nem akarod hagyni a régió egyik legkedveltebb gasztro- és zenei fesztiválját. Olyat nem tennél? De ha nem lettél volna tavaly, nem tudok segíteni, meg kell tapasztalnod!
Amire számíthatsz:
„Tudom, hogy amikor beteszem a lábam ebbe a faluba, akkor csupa kedves, jó ember vesz itt körül. Egy olyan világ van itt, amit az ember álmodik magának…. az hogy akinek a szemébe belenéz, az jót sugároz, akitől kér, az jószívű, aki ad az jószívű, aki fogad, barátságos… az hogy a Szamos, a Túr és a Tisza itt folyik és ennek köszönhetően az egész környék az maga a burjánzó paradicsom, az egy csodálatos dolog!” (Szalóki Ági)

Sátrazásra készülj! mely ingyenes. Maga a fesztivál ~1000Ft/nap.

 

Nagy terveink vannak még 2019.-re! Kövess minket, mert további szuper kirándulásokkal érkezünk!   Facebook

Péter Tibi barátunk súlyos balesetet szenvedett! 

Erről nagyon sokan értesültetek. Ő volt a tűzoltó, akinek életéért összefogott a régió. Élete a pillanat töredéke alatt megváltozott és mi, akik ismerjük vagy segítjük, csak remélhetjük, hogy hosszú felépülés után egy nap majd ismét azzá a teljes és erős emberré válhat aki eddig volt. Tibi tűzoltóként 10 perc belül próbált a helyszínen lenni, hogy mentse az életet, vajon fordítva is így lenne? Megmentenéd az épségét, a teljességét, a családját? Megsegítésükre létrehozott számlán gyűjtjük a pénzt, mely reméljük, hogy legalább részben fedezni tudja majd a kiadásait.
 
Ha megmentenél egy tűzoltót:
Név: Péter Mónika
Bankszámla szám: 11773449-02596125-00000000