A lépcsőházi biztonsági ajtók

A lépcsőházi biztonsági ajtók Biztonságban tudni szeretteinket, saját magunkat, ingóságainkat mindannyiunk életében a legfontosabb dolgok egyike. Gyakran hallhatunk akár ismerősöktől, akár a médiából betöréses lopásokról, esetlegesen saját bőrünkön is tapasztalhattuk ezt az igen kellemetlen élményt. Lakásunk és életünk optimális védelme érdekében érdemes elgondolkodni a megfelelő védelemről, mely ma már a betörésbiztos nyílászárókkal mindenki számára könnyen elérhető. 

 

 

 

A védelem érdekében

Felújításkor, építkezéskor rendszerint szembesülünk a biztonság kontra esztétikum kérdésköreivel. Hogy melyiket is helyezzük előtérbe? Erre a legjobb válasz egy olyan acél biztonsági ajtó, melyet ma már a gyártóknak köszönhetően egyedi igényeinkre is szabhatjuk. Azaz különböző borítással is kérhetjük ajtóinkat. Védelmünk érdekében a legjobb választás lehet.

A HiSec biztonsági ajtót gyártó cég nemcsak a családi házak lakóira gondolt, hanem azokra is, akik panelben vagy társasházakban élnek. Ebben az esetben is gondolnunk kell a védelemre, hiszen a lépcsőházban gyakran nagy lehet a sürgés-forgás. Erre kiváló megoldás lehet egy lépcsőházi biztonsági ajtó, mely tökéletes védelmet nyújt az illetéktelen behatolókkal szemben. 

A lépcsőházi biztonsági ajtókA biztonsági ajtók további előnyei

A kényelem és védelem mellett számos további előnnyel bírnak. A külső környezeti hatásokkal szemben a legellenállóbb ajtókkal van dolgunk, melyek az idők folyamán sem deformálódnak, alakjukat megtartják.

A betörőkkel szembeni védelem mellet más pozitív tulajdonságai és funkciói léteznek eme ajtóknak. Ugye mindannyian hallottunk már szinte a nappalinkban kopogó tűsarkú cipőket vagy zajos, hangos társaságokat. Egy ilyen ajtó beszerelésével mindez már a múlté, hiszen kiváló zaj- és hangszigeteléssel rendelkezik. Emellett egyáltalán nem elhanyagolható a tűzvédelmi tulajdonsága sem. 

Sokszor problémaként merül fel a megfelelő hőszigetelés is. Ugye senki sem a lépcsőházat szeretné jó meleggel felfűteni? Egy ilyen ajtó használatával ezentúl ez a probléma is megoldott, hiszen tökéletes hőszigeteléssel rendelkezik. Télen bent tartja a meleget, nyáron pedig a kellemes hűvösebb levegőt. 

Az ajtók felszereltsége

A HiSec Doors Biztonságtechnikai Kft. jóvoltából számos további kiegészítővel rendelhetők a biztonsági ajtók, mint például világító LED kilincs garnitúrával, hogy ezentúl ne okozzon gondot a sötétben tapogatózás. A halszemoptikás kitekintővel pedig azonnal ellenőrizhető válik, hogy ki áll az ajtó másik oldalán.

Látogasson el a HiSec honlapjára, és találja meg a legideálisabb biztonsági ajtót családja és lakása számára!