Repülős ajándék magadnak vagy bárkinek, aki szereti

Repülős ajándék magadnak vagy bárkinek, aki szereti Az ember természeténél fogva szeretné meghódítani a levegőt. Éppen ezért meglehetősen népszerűek a különböző repülős élmények.
Ez a legjobb választás akkor, ha van olyan ismerősöd, aki minden repülőnapon ott van, imádja a Top Gunt, és akár órákat is képes sorban állni, hogy egy számára nagyon fontos géppel fotózkodhasson. Ha magadra ismertél, akkor sincs probléma, hiszen ezeket az élményeket akár magadnak is megvásárolhatod, ha úgy tartja kedved.

 

 

 

Egy- vagy többszemélyes repülés

 

Egy repülős élményt átélhetsz egyedül vagy akár a barátokkal, attól függően, hogy milyen gépre esett a választás. Ha egyedül szeretnéd inkább, akkor csak rád vár egy MIG-29-es, hogy bejárd az űr határát, azaz a sztratoszféra végső pontjáig elérhess egy mozgékony és rendkívül robbanékony géppel. Igazi Top Gun életérzés.

 

Ha inkább a földről próbálkoznál egy nagy monstrum vezetésével, akkor ezt is megteheted a különböző szimulátorok segítségével, amikkel akár 1 órán keresztül is manőverezhetsz. 

 

Akkor sem kell más program után nézned, ha többen szeretnétek átélni a repülés izgalmát. A hőlégballonos utazás már több fő részére is elérhető. Hazánk legszebb tájain emelkedhettek a magasba a hőlégballonokkal, hogy megcsodálhassátok a környéket. Kell ennél több és adrenalindúsabb élmény?

 

Sétarepülés városnézéssel

 

Meglehetősen gyakran előforduló vágy, hogy valaki csak úgy repüljön egy géppel, minden cél és kötelezettség nélkül. Egy városnéző sétarepülés pont nekik nyújt igazi élményt a levegőből, hiszen békés csendben csodálhatják meg a magasból a tájat. Mindezt akár egy helikopterből, de akár egy Cessna gépből is megteheti, akinek ez a vágya. 

 

Inkább az éjszakai fényekben gyönyörködnél? A Meglepkék repülős élmények kínálatában erre is találhatsz módot, hiszen egy helikopteres éjszakai városnézés is egy bármikor megvásárolható élmény. 

Repülős ajándék magadnak vagy bárkinek, aki szereti

Lánykérés a felhők felett

 

Ma már a gyertyafényes vacsora olyan sablonos, ha lánykérésről van szó. Ha te inkább a levegőben kérnéd meg kedvesed, akkor igazán belevaló élményekkel készülhetsz. Egy helikopteres repülés közben egy fentről is látható, kifeszített molinóval is felteheted a nagy kérdést. Sőt, ha úgy tartja kedved, akár a helikopterben is az ujjára húzhatod a gyűrűt, ha igent mondott. Nincs lehetetlen, neked csak ki kell találni és megkeresni a hozzá illő élményt.

 

Minden vágyad valósággá válhat, amit a levegőben szeretnél átélni, mindezeknek kizárólag a fantáziád és a pénztárcád szabhat határt. A lényeg, hogy ne feledd, a legjobb ajándék az élmény!