Korszerű motorápolás tisztító adalékok segítségével

A technológia innovatív fejlődésével ma már mindenki számára elérhetőek azok a járművekhez kifejlesztett motortisztító adalékok, amelyek rendszeres használatával javítható a járműve menetteljesítménye, és észlelhető üzemanyag megtakarítást eredményezhet. Az üzemanyag típusától függően választható termékekkel megnövelhető a jármű élettartama, és megelőzhetőek a meghibásodások.

 

 

 

Miért használjon motortisztító-adalékanyagot?

A benzin vagy dízel üzemanyagrendszer tisztítók rendszeres alkalmazása rengeteg előnnyel jár:

 

  • Hatásosan eltávolítják az üzemszerű szennyeződéseket az egész üzemanyagrendszerből, a tanktól az égéstérig.
  • Eltávolítják a gyantás, ragacsos lerakódásokat a befecskendező fúvókákból és a befecskendező szivattyúból.
  • Eltávolítják a kokszos maradványokat és kormos lerakódásokat az egész felső hengertérből.
  • Kenik és védik a dízelbefecskendező rendszert és a hengerteret.
  • Megakadályozzák az üzemanyag oxidációját.
  • Meggátolják a mikroorganizmusok keletkezését.
  • Meggátolják a paraffin-csomósodást.
  • Tökéletes üzemanyag-porlasztást biztosítanak.

Ezáltal az égés tiszta és erőteljes lesz, csökken a kibocsátott füst és korom, javul a motorteljesítmény, érzékelhető az üzemanyag-megtakarítás, rozsda- és korrózióvédelmet biztosít, valamint a befecskendező rendszer és a katalizátor élettartama és működőképessége is növekszik.

 

Hogyan használja az adalékanyagokat?

Az üzemanyagrendszer tisztítókat a legjobb hatás eléréséért lehet koncentráltan, rendszertisztító készülékkel vagy közvetlenül az üzemanyagtartályban is használni. Évente kétszer vagy 10-15 ezer kilométerenként javasolt alkalmazni. A tisztító folyadékokban a gyárilag kevert adalékok kényes egyensúlyban vannak. Az adalékanyag-gyártók több évtizedes tapasztalattal kísérletezik ki a megfelelő arányokat, így fontos, hogy ne keverjen bele semmilyen más szert, és minden esetben tartsa be a terméken található felhasználási tájékoztatót, hogy a tisztítók a legoptimálisabb módon fejthessék ki hatásukat.

Használjon jó minőségű adalékanyagokat, és alkalmazásukhoz kérje szerviz vagy szakember segítségét, hogy Ön is sokáig élvezhesse a gondtalan autózás élményét!