Okos otthoni megoldás: a vezeték nélküli telefonkészülék

Manapság a modern eszközöknek hála, könnyedén felvehetjük a kapcsolatot szeretteinkkel még akkor is, ha a bolygó másik felén élnek. Mindehhez nincs szükség telefonfülkére vagy régen az otthonunkban megtalálható vezetékes, tárcsázós vagy hatalmas gombokkal rendelkező készülékekre. Ma már egyszerűen telefonálhatunk a fotelben ülve, az ágyon fekve, a konyhában ügyködve ahelyett, hogy az előszobában gubbasztanánk vezetékekhez láncolva.

 

 

 

Az idősebb korosztály is szívesebben használja a vezeték nélküli telefonokat, mivel egyszerűségük nem hasonlítható a mai mobiltelefonok komplikáltságához, továbbá általa mindig elérhetők lehetünk. A nagyrészt otthon tartózkodóknak sem kell mobiltelefonuk elérhetőségére és az akkumulátor állapotára hagyatkozniuk, mivel ezzel a készülékkel akár 15 óráig is beszélgethetnek töltés nélkül.

Melyek a vezeték nélküli készülék előnyei?

Ahogyan azt a neve is tükrözi, a legfőbb előnye, hogy nem gátolják vezetékek a használóját a mozgásban, így hosszas telefonbeszélgetések alkalmával kényelmesen tudja változtatni a lakáson belül a beszélgetés helyszínét. Mindemellett a készülék kezelése egyszerű, bármely gombbal fel lehet venni bejövő hívás esetén, továbbá képes a hívófelek azonosítására is. Hívó listát tud készíteni a legutóbbi 50 beérkező telefonhívásról, így könnyen azonosíthatóvá teszi a hívó feleket.

Amennyiben te is szeretnél beszerezni egy vezeték nélküli telefont, de tanácsra lenne szükséged a számodra legmegfelelőbb kiválasztásában, akkor keresd fel a netker8.hu-t, ahol számos termék közül válogathatsz részletes leírásuknak köszönhetően.

 

 

Milyen további tulajdonságokkal rendelkezik a vezeték nélküli telefon?

LCD kijelzőjének hála, könnyen leolvasható a hívó fél telefonszáma, háttérvilágítása általában kellemes borostyánsárga, amely nem zavarja a szemet sem. Menüje magyar nyelvű, így könnyen el lehet navigálni a beállításokban, azonban 15 különböző nyelv is kiválasztható a listából, abban az esetben, ha nem magyar anyanyelvű a lakótársunk, vagy akkor is hasznos lehet, ha csak szeretnénk egy másik nyelvet gyakorolni.

Telefonkönyve 50 név és telefonszám tárolására is alkalmas, így nem kell emlékeznünk szeretteink számára ahhoz, hogy felkeressük őket, mindemellett 10 hívószámos újrahívási memóriával is rendelkezik, amely szintén megkönnyíti a hívás folyamatát. 6 dallam közül lehet választani, amennyiben megunnád az aktuális csengőhangot. A készülék nem csak telefonhívások lebonyolítására alkalmas, hanem dátum, óra és ébresztőóra funkcióval is rendelkezik. Készenléti ideje 150 óra, míg a beszélgetési idő akár 15 óra is lehet anélkül, hogy csatlakoztatnánk a talpazatához.