Varázslatos csillagos égbolt beltéren is

A csillagos égbolt beltéren történő alkalmazása világító berendezésként nem álom többé. Nagyon is valóságos lehetőségként áll ugyanis rendelkezésre, meglepően kedvező áron és egyszerű üzembe helyezéssel.

 

 

Jelen bejegyzésünkkel tehát képletesen szólva a csillagok közé repítjük az olvasót. Vagyis bemutatjuk a lenyűgöző hangulatvilágítás működését, valamint az otthoni, illetve profi körülmények közötti felhasználási lehetőségeit.

Hogyan varázsolható csillagos égbolt beltéren?

Kétféle módon is megoldható mindez, a kivitelezés pedig egyáltalán nem számít bonyolultnak. Az első opciónál hideg fehér színt kibocsátó LED fényforrások alkalmazása történik, amelyeknél a kibocsátott fény ereje tetszőlegesen szabályozható.

A másik módozatot üvegszálas megoldásként is szokás emlegetni. Ebben az esetben ugyanis LED illuminátor segítségével üvegszálak megvilágítása történik, méghozzá tetszőleges színben és fényben.

A végeredmény pedig mindkét változatnál szemet gyönyörködtető. Az embernek valahogy tényleg az az érzése támad, mintha egy kellemes nyári estén a szabad ég alatt tölthetné el az estét.

Csillagos égbolt a gyerekszobában

A gyerkőcök sokszor félnek elaludni a sötétben, és egy lágy fényt kibocsátó világító alkalmatosság szolgáltathatja nekik a szükséges megnyugvást. Erre a célra keresve sem találhatnánk jobb kivitelt a csillagos égboltnál.

Stimmel az álomszép kinézet, biztosított a szabályozható fényerősség, a kialakított összhatás pedig a legjobb rajzfilmek látványvilágát idézi majd. Hát kell ennél több egy lelkes lurkónak?

Aligha, és jó eséllyel a szobája különlegességével el fog dicsekedni a barátoknak is. Így könnyedén ő lehet az, akit mindenki irigyelni fog a csodás fényforrásokért a szobájában. Persze azon sem lepődnénk meg, ha egy-egy lopott alvás erejéig a felnőttek is bemerészkednek a gyerekszoba csillagai alá.

 

 

A csillagos égbolt varázsa professzionális körülmények között

Merthogy nemcsak otthon a legkisebbeknek szánt helyiségben, hanem a vendéglátásban is kiválóan lehet alkalmazni a csillagos égboltot világító berendezésként. Példának okáért mennyivel hangulatosabb lenne úgy ülni egy wellness részleg jacuzzijában, hogy a fejünk felett megnyugtató csillagok látványa terül el.

Folytathatnánk még a sort hosszan. Ott vannak példának okáért a masszázs szalonok, a szépség klinikák vagy a szaunák is. Ezekben a helyiségekben a nyugalomnak és a meghitt hangulatnak kiemelt szerepe van. A komfortos közeg kialakításához pedig keresve sem találhatnánk alkalmasabb kelléket a csillagos égboltot idéző lámpatesteknél.

A működésért felelős gazdaságos fényforrásoknak hála pedig attól sem kell tartanunk, hogy az új világítás miatt jelentősen megugrik majd a villanyszámla összege.