Járművezetői engedély nélkül is használható elektromos járművek

Az alábbiakban a jogosítvány nélkül használatba vehető elektromos járművek kínálatából szemezgetünk. Számos modell közül választhatunk pénztárcánkhoz, igényeinkhez mérten.

 

 

Rollerek

Az elektromos rollerek azért népszerűek, mert használatuk egyszerű, praktikus. A különböző típusú rollerek felszereltségben, kivitelezésben és bizonyos funkciókban térnek el egymástól. Ami közös, hogy működési elvük szerint úgy hozhatók mozgásba, hogy a gázkar benyomásával vagy meghúzásával működésbe hozzuk a szénkefe nélküli elektromotort.

Ultimate típusok: könnyű vázszerkezetüknek köszönhetően akár a tömegközlekedési eszközökön is magunkkal vihetjük. 20 km/órás sebességükkel ideálisak a városi közlekedésre.

A Gobag típus kiválóan alkalmas utazásra vagy akár napi munkába járáshoz is. Összecsukható, gurulós bőröndként is lehet használni. Biztonságosan elhelyezhető benne a laptop is. Utazótáska méretű, így a repülőgépekre is felvihető. Súlya kifejezetten alacsony, csupán 7,3 kg. Az elöl lévő két kerék és az alacsony magasság biztosítja a stabilitást. 90 kg-ig terhelhető. A táska része lecsatolható.

Kugoo S1 Pro: egyszerűen kezelhető, kényelmes használatot biztosító roller. Súlya nem haladja meg a 12 kg-ot, így tömegközlekedéssel szállítható. Alkalmas éjszakai közlekedésre, a kormányrúd két végén elhelyezett LED fényforrásoknak és a roller két szélére elhelyezett piros lámpáknak köszönhetően. 120 kg-ig terhelhető. Nagyobb akkumulátor-kapacitásának köszönhetően rugalmasabb is, viszont a hatótáv függ a felhasználás módjától és a terhelés nagyságától is. A gumik elöl és hátul is rugózással felszereltek.

Etalon elektromos segédmopedek

Az Ultimate e-Bike-nál kapható elektromos mopedek kimondottan kompakt járművek. Annak köszönhetően, hogy három részre szétszerelhetők, csomagtartóban is könnyedén szállíthatók. Jellemzőik, hogy alacsony átlépő magassággal rendelkeznek, a kényelmelmet pedig a 360 fokban forgatható ülés biztosítja. Előre- és hátramenet funkcióval rendelkeznek. A biztonságos fékezést elektromos motorfék segíti. A bennük található akkumulátor kivehető, gyorsan és egyszerűen tölthető. Megbízható, gazdaságos modellek, tartós igénybevételre tervezve.

Amennyiben nagy hatótávolságú, nagy teherbírású modellt keres, az Ultimate Heavy lesz a jó választás. 180 kg-ig terhelhető és akár 40 km megtételére is alkalmas.

 

 

Elektromos kerékpárok

A kerékpárok széles kínálatából tud válogatni. Ha egy könnyű és hatékony, városi közlekedésre alkalmas kerékpárt keres, a Z-tech vagy Ultimate City típusú elektromos kerékpárokat érdemes kipróbálnia. A városi közlekedésben ideálisak, ugyanis összecsukhatóak, így közlekedési eszközön is vihetjük magunkkal.

A kiválasztott járműveket feltétlen próbálja ki vásárlás előtt élesben is!