Mitől lesz egyedi az egyedi bögre?

Ajándékozni jó dolog, ugyanakkor nem egyszerű. Hiszen az ember a szerettének jellemzően nem akarja kiszúrni a szemét egy személytelen tusfürdő csomaggal, amit ráadásul nem is személyre szabottan válogattak össze, hanem a gyártó cég „ízlését” tükrözi.

 

 

A legegyszerűbb dolgunk akkor van, ha megkérdezzük a leendő ajándékozottat, hogy mit szeretne kapni, és kapunk is választ a kérdésünkre. De sajnos sok esetben még az ajándékozott sem tudja, hogy minek örülne, vagy éppen mire lenne szüksége, ezért a miénk marad a fejfájás azon része, hogy mit adjunk a jeles nap alkalmából.
 
Ha ajándék ötletek között kezdünk kutakodni a neten, előbb-utóbb belebotlunk az egyedi bögre tippjébe. De mitől lesz egy bögre egyedi?
 
Hagyományos bögrék
 
A hagyományos bögrék kategóriáját talán nem kell elmagyarázni, hiszen ez az a csoport, melyet bármelyik áruház polcán raklapszámra megtalálhatunk. Vannak egyszínűek, csíkosak, pöttyösek, mintásak, feliratosak, és mindegyikből több darab található a polcon, vagyis cseppet sem egyediek.
 
Ilyen bögrét ajándékba adni leginkább akkor szokás, ha lakásavatóra vagyunk hivatalosak, és a házigazda jelezte felénk, hogy nincsenek bögréi vagy túl kevés van még neki.
 
Ünnepi bögrék

 
Az ünnepi bögrék egyedisége vetekszik a hagyományoséval, ebben az esetben ugyanis szintén tömeggyártott termékről van szó, mindössze annyiban különbözik a hagyományostól, hogy ünnepi felirat vagy kép található rajta.
 
Az egyik legkiemelkedőbb ünnep bögrék szempontjából a Valentin-nap, hiszen ilyenkor nem csupán az áruházak polcai roskadoznak a szivecskés és szerelmes feliratos bögréktől, hanem gyakorlatilag bárhol, akár benzinkúton vagy virágosnál is kaphatóak ezek a típusú bögrék. Persze nem a szerelmesek ünnepe az egyetlen, amire a gyártók készülnek az ünnepi bögrékkel, hiszen karácsonyra, újévre, télapóra, de még húsvétra is lehet ünnepi bögrét beszerezni.

Vicces feliratos bögrék
 
Egy fokkal egyedibbnek tekinthetőek a vicces feliratos bögrék, hiszen ezek területén szintén rendkívül nagy a választék, így biztosan találunk olyan feliratút, melynek szövege illik az ajándékozott személyiségéhez. Például egy folyton álmos családtagnak remek választás lehet a „Felkelni? Nekem? Miért?” feliratú bögre.
 
Ugyanakkor nem kizárólag vicces feliratokkal ellátott előre gyártott bögrék közül lehet választani, komolyabb családtagnak inkább az a típus lehet megfelelő, melyen pozitív, motiváló gondolatok találhatóak.
 
Az igazán egyedi bögrék
 
Az igazán egyedi bögrére leginkább az jellemző, hogy nincs belőle másik, és ezeket készíttetni kell. A legelterjedtebb egyedi bögrék a fényképpel ellátottak, de egy sajátos szófordulat vagy egy családi vicc éppúgy rátehető a bögrére, mint egy fotó.
 
Ha te is egy ilyen igazán különleges bögrével szeretnéd megajándékozni a szerettedet, vagy saját részre készíttetnél egyet, vedd fel a kapcsolatot a Los Polos Pólóműhellyel!