Az ország legvonzóbb munkahelyévé választották a LEGO gyárat

Kihirdették a Randstad Award idei nyerteseit – a díj az ország legattraktívabb munkahelyeit rangsorolja egy reprezentatív kutatás alapján. 2020-ban a nyíregyházi LEGO gyárat választották a kutatásban résztvevők Magyarország legvonzóbb munkaadójának.

 

 

A Randstad Employer Branding kutatása a világ legnagyobb független felmérése a munkáltatói márkákról. Egy reprezentatív piackutatás keretében immár hetedik alkalommal vizsgálták Magyarország 150 legnagyobb munkaadóját. A válaszadók idén úgy ítélték meg, hogy a LEGO Csoportnál dolgoznának a legszívesebben. A második helyen a Samsung, a harmadik helyen pedig az Audi végzett. Amint a díjak kihirdetésekor elhangzott, a pénzügyi stabilitás, a technológiai korszerűség és a kiváló hírnév voltak azok a szempontok, amelyek egyértelműen kijelölték e vállalatok helyét az élmezőnyben.

„A LEGO Csoport Embereknek tett ígéretének szellemében egy olyan emberséges, törődő vállalati kultúrát alakítottunk ki, aminek a híre egyre többekhez eljut szerte az országban. Az idei egy különleges és különlegesen kemény év, ám szerencsére azt látjuk, hogy a játék töretlenül fontos az embereknek, ezért a mi üzletünk stabil maradt. A járvány idején is szem előtt tartottuk ígéretünket: törődünk a dolgozóinkkal, elsődleges célunk, hogy egészséges és biztonságos munkakörülményeket teremtsünk” – mondta az elismerés kapcsán Tóth Csaba, a LEGO Manufacturing Kft. HR igazgatója.

„Nem tartanánk itt munkatársaink nélkül, akik a járvány idején is hihetetlen elhivatottsággal, lelkiismeretesen és profi módon dolgoznak azért, hogy a gyárunkat sikeresnek tudhassuk és el tudjuk juttatni a megígért játékokat a gyerekeknek világszerte”, tette hozzá.