Szúnyogháló macska ellen?

Ebben a cikkben a szúnyoghálóról lesz szó. Nincs olyan ember, aki ne tapasztalta volna meg, hogy milyen bosszantóak a vérszívók, poloskák és egyéb rovarok. Nemsokára újra itt a nyár, és el kell gondolkodni azon, milyen védekezési módszert választunk ellenük. Az alumínium szúnyogháló tökéletes megoldásnak tűnik. Olyan erős és strapabíró, hogy még a macskát is távol tartja. Szúnyogháló macska ellen? Első hallásra furcsának tűnhet, de rögtön elmagyarázzuk.

 

 

Alumínium szúnyogháló

A macskák sajátosságai közé tartozik, hogy rendkívül makacsak, önfejűek és erősen él bennük a szabadság iránti vágy. Nehéz dolga van annak a gazdinak, aki a lakás biztonságában akarja tartani kis házi kedvencét, mert könnyedén meglépnek, ha alkalmuk nyílik rá. Egy egyszerű üvegszálas vagy öntapadós szúnyogháló biztosan nem tudná megállítani őket, de a minőségi, alumínium szúnyoghálók már macskabiztosabbnak mutatkoznak. Ezek a szúnyoghálók olyan ellenállóak, hogy extrém körülmények között is bizonyítanak. A macska kaparhatja, húzigálhatja, tépheti, nem fog benne jelentős kárt tenni.

Az alumínium szúnyoghálókat tekercselve lehet kapni a VasMuszakiBolt.hu-nál, vásárláskor méretre vágják. Beszerelésük egyszerűen, saját kezűleg megoldható, nem szükséges szakember segítségét kérni.

Ezekkel a szúnyoghálókkal biztosra mehetünk. Nemcsak a rovarokat tartja távol, de ha a macska miatt szereljük fel, akkor is tökéletes, tartós megoldást nyújt.

A macskabiztos háló úgy működik, mint egy biztonsági ajtó. Kikezdhetetlen háló természetesen nem létezik, de nem mindegy, hogy előbb vagy utóbb jut ki, illetve be rajta az állat.

A VasMuszakiBolt.hu webáruház kínálatában nemcsak a macskabiztos alumínium szúnyoghálókat találja, de választhat az üvegszálas és öntapadós szúnyoghálók közül is.

 

Üvegszálas és öntapadós szúnyoghálók

Az üvegszálas hálók a vérszívók ellen ugyanolyan tartós és maximális megoldást jelentenek, mint az alumínium hálók, az időjárás viszontagságainak is tökéletesen ellenállnak.

Az öntapadós változatot azoknak ajánljuk, akik azonnali, olcsó megoldást keresnek a hétvégi házhoz vagy nyaralóhoz. Előnyük, hogy a felhelyezéshez szerszámok sem kellenek. Hátrányuk, hogy tartósságban elmaradnak a fém vagy üvegszálas változattól, de átmeneti megoldásként mindenképpen tökéletes.

Vásárlás előtt feltétlen tervezzünk! Jegyezzük le az ablakok, ajtók pontos méreteit. A szúnyoghálók különböző színekben és kivitelben kaphatók, kiválaszthatjuk azt, ami a leginkább összhangban lesz az otthonunkkal. Vásárláskor érdemes kikérni a szakemberek segítségét annak érdekében, hogy a lehető legjobb megoldást válasszuk.