Rendelj limuzint minden alkalomra!

Közeleg egy lánybúcsú vagy épp egy kerek születésnap? Akármelyikről is legyen szó, nagyon jó, ha megadjuk a módját egy ilyen jeles alkalomnak! Sőt, szalagavató vagy ballagás esetén is igazi kuriózum egy limuzinos utazás. Lássuk, hogy mit kell tudni róla.

 

 

Különleges és izgalmas kocsik

Hazánkban egy egyedülálló limuzinnal találkozhatsz, ha 10 fő alatti variációt keresel. Ez a csodaszép gold glitter, lambo dooros limuzin igazán jó választás, hiszen a különleges színével éjjel-nappal kitűnik a forgalomból. Nappal inkább sárgának tűnik, míg az éjjeli világításban érvényesül igazán a szikrázó csillogása. 9 személyes, így egy baráti társaságnak kifejezetten ideális megoldás, hogy ne kelljen külön autókkal utazni. Igazi élménnyé teszi az utazást, hogy nem csak egy hagyományos panorámatetővel van felszerelve a limo, hanem az egész teteje üvegből van. Így bárhol nézel is fel, élvezheted a tökéletes kilátást.

A PLS Partylimuzin autóiban minden rendelésnél egy üveg behűtött pezsgő várja az utasokat. Gondolj csak bele, hogy amíg a limo suhan át a városon, ti jéghideg pezsgőt kortyolgattok és nézhetitek a kíváncsi és irigy tekinteteket. Mivel a limuzin minden ablaka sötétített, így kintről mindenki csak találgathatja, hogy vajon milyen híresség ücsörög a limoban. Ha pedig inkább megmutatnád magad, akkor bátran állj ki a kinyitható tetőrészbe, és integess kedvedre a forgalom többi résztvevőjének és a gyalogosoknak!

 

 

Milyen alkalmakra szokás limuzint bérelni?

Népszerű kiegészítő a limuzin esküvőre, hiszen remekül mutat a képeken is, és még azért sem kell aggódni, hogy mi van akkor, ha többet inna a kelleténél az, aki vezetne, mert ebben az esetben saját sofőr áll a rendelkezésetekre. A PLS Partylimuzinnál többféle ajándék is jár az esküvői rendelés mellé, mint az ajándék virágdísz vagy épp az ajándék +1 óra igénybevétel.

Szülinapra és lánybúcsúra is elég gyakran keresnek limuzint az emberek, így akár kisgyerekek nagy álmát is valóra válthatjuk. Gyermek születésnap esetén a kis barátok jó néhány lufi közül bukkanhatnak elő a limuzin belsejéből.

Lánybúcsúknál pedig szinte kötelező tartozék, hiszen minden esetben jól mutat, hogy a tetőablakon át dobáljátok a puszit a többi embernek.

Ha pedig igazán meg szeretnéd mutatni egy üzleti partnerednek, hogy mennyire fontos az érkezése, akkor küldj érte limuzint, vagy érkezz azzal a fogadására. A reptéri transzfer is nagyon keresett, hiszen akár egy út előtt magadnak is megrendelheted, hogy kényelemben, stresszmentesen induljon a repülés. Sőt, céges rendezvényekre is jó választás.

Neked is bejönne egy kis limuzinozás? Ne habozz, rendelj magadnak bármilyen alkalomra!