A levegőillatosítók és a diffúzorok különlegessége

Mindenki szeret jó illatú otthonba, munkahelyre belépni. Na de mitől lesz jó illat? Hogyan lehet hosszan tartóan jó illatot teremteni? Sokan gondolják, hogy a kellemes illat megteremtése csak a nőknek fontos, ám ezzel sok férfi ellenkezik. Miért fontos a kellemes illat megteremtése? Hogyan lehet mindig kellemes levegő akár minden szobában? Segítünk minden kellemetlen szagot elhárítani, sőt azt is eláruljuk, milyen pozitív hatásai lehetnek, ha diffúzort használsz az otthonodban!

 

 

Hogyan befolyásol minket az, hogy milyen illat vesz minket körbe?

Azt már biztosan észrevetted, hogy Te magad is szívesebben szállsz fel arra a buszra, amely láthatóan tiszta, és a vezetőnél egy-két illatosító is fel van akasztva. Valahogy mindenkinek kicsit csökken a reggeli rossz kedve egy ilyen buszon, ha pedig kedvenc zenéit vagy egy érdekes rádióműsort is hallgat, akkor a reggeli borongós hangulat rémálomfoszlányként kullog el a kifújt levegővel.

A kellemes aroma képes stimulálni az agyunkat, megnyugtatni a gondolatainkat. A kellemes illatú munkahelyen, otthonban sokkal könnyebb végezni a dolgunkat. Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor a rend is még nagyobbnak tűnik. Egy nagytakarítás után bekapcsolni a levegőillatosítót ráteszi a pontot az i-re.

A diffúzorok csodája

Nem véletlen, hogy mostanában megszaporodott a diffúzorok száma. Az illóolajak párologtatása nagyon hosszú múltra tekint vissza. A különböző illatkeverékekkel specifikusan lehet a gondolatainkat, sőt akár a szervezetünket is támogatni. A különböző illóolajok ugyanis az adott gyümölcs vagy növény eszenciájából készülnek. Ez azt jelenti, hogy ha citromból készült illóolajat csepegtetsz a diffúzorodba, akkor a kivonatban lévő C-vitamint is képes vagy a levegőbe, s így a szervezetedbe juttatni. Arról nem is beszélve, hogy a diffúzorok segítségével a kellemes illat sokkal tovább marad a levegőben.

 

 

A diffúzoroknak a legnagyobb a rajongótábora. Ezek a modern levegőillatosítók ugyanis nagyon sok dizájnban és színben kaphatóak. Ár/érték arányban maguk mögé kényszerítik a legtöbb piacon kapható illatosítót. A pici illóolajok nem markolnak a pénztárcák mélyére, a megannyi internetes polcon pedig könnyen lehet találni olyat, amely üzemidőben, színben, alakban és nagyságban is tökéletesen beleilleszkedik az otthonod dekorációjába.

Nem elég persze a levegőillatosító!

Ne feledd, hogy a diffúzor csak akkor tud segíteni, ha megteremtetted a tökéletes körülményeket számára. Az illóolajok varázsa csupán szép, tiszta, rendezett környezetben képes működni. A megfelelő feltételek között azonban képes megnyugtatni, az idegrendszeredet kényeztetni, segít a koncentrációd fejlesztésében, erősítheti az immunrendszered, enyhítheti a betegségek tüneteit, sőt az alvásban is segíthet.