Varázslatos színekben pompázó női ruhák

A női ruhatár az akár évente változó divatos darabok mellett általában tartalmaz klasszikus, alkalmi és éveken át viselhető modelleket, amik nem mennek ki könnyen a divatból. Ezek az időtálló ruhák jól variálhatók és egyediségüknek köszönhetően önálló viseletnek is tökéletesek. Bár van, akinek a spanyol Desigual ruhamárka túl extravagáns megjelenés, ám sok hölgy szívesen viseli éppen a nem mindennapi megjelenése miatt.

 

 

Egyedi motívumvilág

Mind a színek, mind a mintázat tekintetében különös összhatást keltő ruhákat szinte minden korosztály szívesen viseli. Az sem jelent gondot, ha előző évek modelljéről van szó, hiszen a tervezők úgy variálják a különféle motívumokat, hogy azok évek múlva is ugyanolyan mutatósak maradjanak.

Az egyediséget a minták sokszínűsége és azok egymással harmonizáló megjelenése biztosítja. Az elsőre túlzónak tűnő minta- és formavilág - absztrakt vonalak, hímzett virágok, flitterek vagy a pöttyök váltakozása - adja ennek a márkának más márkához nem hasonlítható megjelenését.

Időtálló fazonok minden alkatra

A női öltözködés és a női ruhák kiválasztása során a legfontosabb tudnivaló, hogy a vásárlónak milyen testi adottságai, azon belül milyen alkata van. Bár tény, hogy sok hölgy körtealkatú, de ezentúl is még számtalan tényezőre érdemes figyelni. A magasság, mellbőség, csípő és derékvonalak elhelyezkedése fontos szempontok, amikor a ruha kiválasztásánál a fazonban kell dönteni.

A ruha hosszát érdemes a magassághoz igazítani, alacsonyabb hölgyeknek jól áll a maxiruha és az egyenes szabásvonal is, mert nyújtja az alakot. A magas hölgyek viszont nyugodtan viselhetik a rövidebb, bővülő fazonokat.

Az anyagválasztás is fontos, hiszen a sztreccsruhák nem mutatnak jól a telt alkaton, viszont számukra a könnyű, lenge selyem vagy selyem összetételű ruhák jó választásnak bizonyulnak. Pamut vagy poliészter, illetve a kötött anyagú darabok választása esetén a fazon és a szabásvonal legyen a döntő szempont.

 

 

Színek, minták, kiegészítők

A hölgyek ruhatárának fontos elemei a kiegészítők, melyekkel tovább erősíthető a stílusos megjelenés. Az alapviselethez illő táska, cipő és télen a sapka, kesztyű és sál tökéletes hatást kelt. Amire fontos figyelni, az a minták összhangja. Így ha a ruha nagyon színes és gazdagon mintázott, akkor a kiegészítők legyenek kevésbé színesek.

A szolidabb megjelenésű darabokhoz azonban bátran lehet színes, vagány kendőket, ékszereket választani.

Korábbi évek modelljei kedvező áron

A Desigual női ruhák több éven át lehetnek kedvelt darabjai a ruhatárnak, ezért érdemes beszerezni a kifutó modellek közül is, amelyik tetszik, hiszen így az eredeti árhoz képest olcsóbban lehet hozzájutni.

Mivel minőségi anyagból készülnek, és a díszítések, minták, valamint a fazonok összhangjának köszönhetően ezek a ruhadarabok több éven át jól viselhetőek, ezért az sem gond, ha nem a legfrissebb modellt sikerül megvásárolni.