Álló vagy a fekvő szoláriumgépekkel szereljük fel a szalonunkat?

Szoláriumszalon nyitása előtt nem árt tisztában lenni a vásárlói igényekkel, amibe természetesen beletartozik az is, hogy a környéken az álló vagy a fekvő kabinokat részesítik-e előnyben a szoláriumozni vágyók. Ezt egy kisebb közvélemény-kutatással ki is deríthetjük, de vannak egyéb módszerek, melyekkel kinyomozhatjuk, hogy mit is szeretnének majd a leendő vendégeink.

 

 

A vendégek álló vagy fekvő kabinra vágynak?
 
Erre a kérdésre igazából nincsen egzakt válasz, hiszen van olyan, aki a fekvő, míg más az álló kabint részesíti előnyben, és persze van olyan is, aki a fekvő és az álló szoláriumgépek felváltva használatában hisz.
 
Általánosságban mégis azt mondhatjuk, hogy érdemes szétnézni a környéken, vagyis picit alaposabban szemügyre venni a konkurencia berendezését, hiszen aki régebb óta a piacon van, az biztosan alkalmazkodott már a helyi igényekhez.
 
Emellett pedig azért is ajánlott utánanézni a versenytárs gépeinek, hogy ezeknél kisebb teljesítményűt még csak véletlen se válasszunk, ellenkező esetben biztosan idő előtt lehúzhatjuk a rolót.
 
Egyáltalán mi a különbség az álló és a fekvő gépek között?
 
Az álló gépek előnyei közé az egyenletes, hajlatokban is megfelelő barnulást szokták sorolni, és a higiéniát szintén ide vehetjük, hiszen ebben az esetben csak a kezünk és a lábunk érintkezik a géppel. Hátránya viszont, hogy az állva barnulás kényelmetlen és sok esetben unalmas is.
 
Fekvő gépeknél az első előny a kényelem, hiszen barnulás alatt nincs más teendőnk, mint relaxálni. További előny, hogy a fekvő gépekben rendszerint található arcbarnító is, amit külön kikapcsolhatunk, ha nem akarjuk az arcunkat is pirítani. Hátránya viszont, hogy használat közben szinte az egész testünk érintkezik a plexivel, és noha a legtöbb szalonban figyelnek a higiéniára, sokan mégsem tartják elég higiénikusnak.

 

 
Új gép legyen vagy használt?
 
Olyan megbízható forgalmazótól, aki korrekt garanciát ad a gépekre, egészen nyugodtan vásárolhatunk használt szoláriumgépeket is. Azonban nem árt tisztában lenni azzal, hogy egy álló szolárium esetében jobban megéri az új mellett döntenünk, mivel éppen annyiba kerül, mint egy használt fekvő.
 
Ez persze azt is jelenti, hogy új gép vásárlása esetén a gépet igény szerint, akár teljesen egyedi dekorációval díszíttethetjük, ami a szalon ékévé teheti az új kabint. Továbbá ha új gép mellett döntünk, olyan opciókat is kérhetünk bele, mint a Collagen LED arckezelő egység, a Vibrotalp vezérlő LED dekorvilágítással vagy az Aroma illatbefújás + Breeze frissítő vízpermet, melyek hozzá fognak járulni ahhoz, hogy a vendégeink szívesen járjanak vissza hozzánk magas színvonalú barnulásra.
 
Amennyiben te is szoláriumszalon nyitásán gondolkozol, vagy a meglévő szoláriumgépeidet szeretnéd lecserélni, nézz szét a Hollandimpex oldalán, és rendeld meg a szalonodba szükséges magas minőségű gépeket!