Gondtalan hajózás, lenyűgöző sebesség

A kikapcsolódás és szórakozás mellett a sebesség érzésére is vágyik, aki vízre szállva szeretne felejthetetlen élményeket átélni. Valaha a hajózáshoz a gondtalanság és a természet közelsége társult. Jólesően ringatózni a kedvenc vízi helyeken, eljutni a titkos szárazföldi kikötőkbe, megcsodálni a vízi világot vagy eljutni a kedvenc horgászóhelyre.

 

 

Ahogy a világban zajló események is felgyorsultak, úgy változott meg a nyaralásokkal, vízi élményekkel kapcsolatos elvárás is. A vízi kalandokat keresők a nyugodt kikapcsolódás mellett száguldásra is vágynak, mindezt biztonságos hajókkal.

Az üvegszálas technika a könnyű hajózás élményét adja

A Selva Marine üvegszálas motorcsónakok garantálják ezt az élményt. A modern, üvegszálas felfújható motorcsónakok könnyű kezelhetősége nagyban hozzájárul ahhoz, hogy egyre többen választják szabadidős tevékenységhez ezt a típust. Mindez biztonsággal párosul, a könnyű hajótest és egy erős motor viszont a dinamizmust nyújtja a hajózás szerelmeseinek.

A felfújható motorcsónakok új távlatot nyitottak a hajózásban, számtalan előnyös tulajdonságuk mellett változatos motorteljesítmény választható a hajótesthez. A Selva Marine márka prémiumminőségű anyaghasználattal, rendkívül széles méretválasztékkal tűnik ki a piacon.

Ideális választás akkor is, ha valaki még csak ismerkedik a hajózással, számára a márkaképviselet nyújt segítséget a megfelelő csónakméret és motorteljesítmény kiválasztásához.

 

 

Családi szórakozás Selva Marine motorcsónakkal

Ez a típus egyaránt ajánlott szabadidős és sporttevékenységhez barátokkal, vagy kettesben egy romantikus vízi túrázáshoz. Felépítésének és kialakításának köszönhetően családi kikapcsolódáshoz is biztonságos választás.

Az üvegszálas felfújható motorcsónak két- vagy többszemélyes változatban is rendelhető. Érdemes átgondolni a felhasználási módot és gyakoriságot és természetesen a tárolási lehetőségeket. A többszemélyes motorcsónakok helyigénye is nagyobb, a pontos méretekről érdemes előre tájékozódni.

Felfújható motorcsónak előnyei

A felfújható motorcsónakok egyre nagyobb teret hódítanak, ennek több oka is ismert. Jóval egyszerűbb vízre bocsátani és használat utána a partra húzni, mint a merev hajótesteket.

A szállítás és a tárolás is könnyebben megoldható, hiszen kisebb súly mozgatásáról van szó, mivel a hajótest nagy részét levegő tölti ki. A légies megjelenés mellett ez sem elhanyagolható szempont.

A fenntartási költségek emiatt kedvezőbbek, csakúgy, mint a szükséges karbantartási vagy felújítási költségek. Az üvegszálas anyag rendkívül kopásálló, emiatt ezek a motorcsónakok hosszabb élettartamra számíthatnak.