Kátyúk az úton - elkerülhető hibák, ha Amazon üzleted van

Az élet minden területén akadnak olyan buktatók, amelyeket megfelelő információk és tudás birtokában el lehetne kerülni. Ahhoz, hogy kezdőként is meglegyenek azok az információink, amiket mások már tapasztalat útján a magukénak tudhatnak, olyannal vagy olyanokkal kell beszélgetnünk, olyanoktól kell tanulnunk, akik már megszerezték a szükséges tapasztalatokat és tudást.

 

 

Nincs ez másként akkor sem, ha Amazon wholesale üzleted van, de még kezdő vagy, illetve ha Amazon wholesale-t szeretnél indítani és szeretnéd a lehető legbiztosabb alapokra építeni az üzletedet.

Szőke Balázs, az Amazon wholesale szakértője egyedülálló módon segíthet neked, hogy elkerülhesd a felesleges hibákat és kockázatokat.

Első buktató, avagy az, hogy nem ismered a szabályt, még nem ment fel a betartása alól

Ne az Amazon Szerződési Feltételei legyen az a szöveg, amit egy kattintással, olvasás nélkül letudsz. Az Amazon hatalmas vállalat, így nem leszel nagy veszteség nekik, ha szabályszegés miatt érzékeny búcsút kell venniük tőled. Ha vége a fiókodnak, akkor elveszíted az Amazonnál raktározott termékeidet is. Így ez a bukás jelentős anyagi veszteséget is eredményezhet számodra. Szóval légy tisztában a rád vonatkozó szabályokkal, és tartsd be azokat!

További buktatók az Amazonon

Második kátyú, a versenytárselemzés kihagyása: na ez a következő, amit nem érdemes kifelejteni. Ha olyan termékeket szeretnél árusítani, amelynek túl nagy verseny jellemzi a piacát, akkor könnyen találhatod magadat olyan helyzetben, hogy nyakadon marad a holmi. Ha pedig nem tudtad eladni, akkor a rá fordított anyagiakat bizony elvesztetted.

Harmadik buktató, ha nem megbízhatóak a beszállítóid. Talán azt gondolod, hogy ezt egyáltalán nem lehet ellenőrizni, de ez csak részben igaz. Utánanézhetsz, hogy a kiszemelt beszállító milyen más, sikeres Amazon wholesale üzletekkel áll kapcsolatban, s ez visszajelzés-értékű lehet számodra.

 

 

Az is egy gyakori hiba, hogy nem vizsgálod meg elég alaposan a választott terméket, nem nézed meg, hogy a vásárlóknak vannak-e, s ha igen, akkor milyen problémáik vannak vele, s azzal lehet-e valamit kezdeni vagy sem. Amikor te fogod árulni a terméket, akkor a visszajelzések hozzád is meg fognak érkezni. Szóval válassz jól és okosan!

Végül, így első nekifutásként érdemes átgondolnod, hogy mekkora árukészletet szükséges felhalmoznod és mi az, ami még megéri neked, ugyanakkor elégséges is.

Nem könnyűek ezek a kérdések, és egy cikkbe nem is férhet bele minden. Viszont segíthet abban, hogy helyes irányba indulj el. Az Amazon wholesale egy kitűnő ötlet abban az esetben, ha jól szeretnél keresni, s van egy kis bátorságod is. Azt azonban tudnod kell, hogy “Durr bele, bumm!” módjára kicsi az esélye annak, hogy minden, már a kezdetektől simán és sikeresen fog menni. Nem kell, hogy ez elrettentsen. Minden üzletnek vannak buktatói, így a cél nem lehet az, hogy olyan üzletet találj, amiben nincsenek, de az igen, hogy olyan üzletet találj, amiben elkerülheted azokat.