Kényelem és megbízhatóság: Rieker

Ha a Rieker márkanév hallatán Önnek is a kényelem és magas minőség jut eszébe, akkor jó helyen jár gondolatban. A Rieker cipők bizony a megbízhatóságukról ismertek. Ugyanakkor kevesen tudják, hogy a márka nem csak csinos és komfortos lábbeliket kínál, hanem kiegészítőket is.

 

 

Elsősorban női táskákat. Válltáska, hátizsák, retikül, hétköznapi futkározós és persze elegáns kivitelben is. Mi kell még?

Minőségi Rieker cipőhöz minőségi Rieker táska

A női outfit nagy műgonddal készül, akár bevallják a hölgyek, akár nem. Az minden esetben dilemma, illik-e a táska a cipőhöz, illetve fordítva: a cipő a táskához. Ha csak a sarki boltba szalad le benne valaki, akkor is fontos a kiegészítők összhangja. A Rieker kínálatából pedig nem nehéz összehangolni a lábbelit a “vállbelivel”. A minták, színek, textúrák bohókásan kombinálhatók egymással, és igazi vagány, nagyvárosi nő hatását kelti, aki viseli őket.

A Rieker termékeket nagy szakértelemmel készítik, hogy minden igényt kielégítsenek. A márka lábbelijei légiesen könnyűek, komfortosak, flexibilisek. Csupa minőségi anyagot választottak az összeállításuknál. Sőt, a lábak kényelmét még az Antistress® különleges rezgéscsillapító technológia is szolgálja, így a hajlékony talprész (amely poliuretánból készül) és a sarokkialakítás is a legideálisabb. Gerinckímélő és stabil testtartást biztosít.

Mi a Rieker titka?
 
Az 1879-ben alapított gyár a hagyományokat az innovációval egyesítve tartja mindig megbízható minőségben, de a modern világgal haladóan termékeit. Egy Rieker modell születését sok kutatással telt óra és tartós tesztelés előzi meg. A cél minden fázisban ugyanaz: kiváló minőségű, extra kényelmes cipőket gyártani.

A kézzel varrt darabokat kaptafán készítik. Ez olyan cipőt eredményez, amelyben a lábfejnek 30%-kal nagyobb tér marad a mozgáshoz, mint az megszokott.

A márka mindkét nem és valamennyi korosztály számára kínál lábbeliket, legyen az papucs, szandál, csizma vagy hétköznapi félcipő.

Sikere azonban nem csak a minőségen, a csinos darabokon, a kényelmen és a hatalmas választékon múlik. Ahhoz, hogy az emberek örömmel böngésznek a forgalmazó, a Komfortcipő webshopjában, az is hozzájárul, hogy egy felhasználóbarát szűrési lehetőség is segíti a választásukat.

 

 

Vásároljon hátra dőlve!

A Komfortcipő webáruházban hatalmas választékot talál, ám nem lenne könnyű eligazodni benne, ha nem fejlesztettek volna egyedülálló szűrési lehetőségekkel teli keresőt hozzá. A menüben kiválaszthatja, milyen cipőt vagy kiegészítőt szeretne. Beállíthatja a méretet, a színt, a sarokmagasságot és még azt is, hogy mennyi pénzt szán a vásárlásra. Ha kitöltötte a szűrőket, az oldal listát kínál az Ön feltételeinek megfelelő termékekről. Ezután már csak a kosárba kell tenni, amit kiválasztott, megadni a rendelési adatokat, és szó szerint hátra dőlhet. A futár hamarosan házhoz viszi a csomagját.