Tájékoztatás a nyíregyházi piacokkal kapcsolatban

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a hatályos polgármesteri határozatnak megfelelően a NYÍRVV Nonprofit Kft. által üzemeltetett Búza téri Piac, a Vásártér Nagybani Zöldségpiaca, a Jósavárosi zöldség- és gyümölcspiac, valamint virágpiac, továbbá az Örökös Piac a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett nyitva tart.

 

 

A Búza téri Piacon és a Vásártér Használt és Iparcikk Piacán minden üzlet nyitva tarthat a hatályos védelmi és járványügyi intézkedések mellett.

A Tokaji úti Használt és Iparcikk Piac az alábbi feltételekkel fogadhatja a vásárlókat azért, hogy az oda látogatók biztonságérzete garantált legyen, és bizalommal keresse fel úgy a lakosság, mint az ott kereskedő cégek üzleti partnerei a piac területét:

- egykapus beléptetés van érvényben a Tokaji út irányából,
- a látogatók száma egyidejűleg nem haladhatja meg a 400 főt,
- belépéskor munkatársaink ellenőrzik a látogatók testhőmérsékletét,
- a piac területén kézfertőtlenítő pontokat biztosítunk, továbbá Társaságunk a piac területén naponta fokozott fertőtlenítést végez,
- a vendéglátó tevékenységet folytató üzletek, büfék nyitva tarthatnak, azonban helyben fogyasztó vendéget nem fogadhatnak, a vendéglátóhelyeken – beleértve az üzlet/büfé előtti területet – csak az étel elvitele céljából lehet tartózkodni.

 

 

Felhívjuk Kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Jósavárosi Piac területén lévő Régiség és Zsibvásár, az Örökös Piac Használt RuhaBörzéje, valamint a Kertvárosi Piac KisállatBörzéje visszavonásig zárva tart. A nyitás időpontjáról és az árusítás feltételeiről a NYÍRVV Nonprofit Kft. hivatalos közleményt fog kiadni.

Amennyiben további kérdésük, észrevételük merül fel, kérjük jelezzék Társaságunk felé a varosuzemeltetes@nyirvv.hu vagy a piac@nyirvv.hu email-címen.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!

 

Forrás: NYÍRVV