Ötletes nászajándékok

Nincs is szebb, mint amikor egy pár összeköti az életét. Ilyenkor az esküvőre meghívottak igyekeznek a tökéletes ajándékok beszerezni az ifjú pár számára. Persze ez sok esetben fejtörést okozhat.

 

 

 

Milyen ajándékok között érdemes keresgélni? Egy ötletes és szép kiegészítő például mindig jól jön az új otthonba. Már rengeteg stílusos lakberendezési eszközzel találkozhatsz. Ezek előnye, hogy nászajándéknak is ideálisak. Most ezekről olvashatsz bővebben.

Egyedi órák

A nappali vagy a háló dísze is lehet egy különleges óra. A faliórának ma már kapható többféle változata is. Manapság nagyon népszerűek a keret nélküli darabok, s némely terméken az arab és római számok, sőt a számok angol feliratai is keverednek.

Aztán vannak még egyedi, többszalagos hatást keltő órák is, amelyekkel szintén kiemelhető egy-egy fal. Ha pedig egy letisztultabb formavilágú, kerettel ellátott darabra vágyunk, akkor sem kell aggódnunk, erre is van lehetőségünk.

Aztán az órák mellett még beszerezhetünk nagy méretű világtérképet, ami megint csak mutatós lehet.

Ötletes fényképtartók

Az emlékek gyűjtéséhez természetesen az albumok is tökéletesek, azonban sokkal különlegesebbek azok a fényképtartók, amelyek egyedi designnal látják el a lakást. Ebbe az ifjú pár kirakhatja az életük egyes szakaszain készült képeket, így egy igazi családi lakáskiegészítővel büszkélkedhetnek. A Designmarket frappáns ajándékai között te is megtalálhatod a legszebb meglepetést!

A fényképtartók között kaphatóak facsipesz segítségével rögzíthető darabok, illetve beépített LED világítással ellátott termékek is. Ha pedig a hagyományosabb változatokra szavazol, akkor vásárolhatsz több kisebb keretből álló kiegészítőt is.

 

Egyéb kiegészítők

Akadnak olyan lakberendezési tárgyak is, amelyek inkább a dísztárgy kategóriába sorolhatóak. Ilyen például egy gyönyörű gyűrűtartó, egy acél fali bortartó vagy egy hattyú, esetleg madár alakú króm asztaldísz.

Amennyiben az ifjú pár valamilyen szabadidős tevékenységnek hódol, akkor érdemes az olvasók számára egy fehér asztali lámpát beszerezni, de a sakkszettel vagy a mobil asztalitenisz készlettel sem lövünk majd mellé.

Igyekezz a szerelmesek stílusához igazodni és akkor biztosan jól döntesz majd. Ne feledd, egy nászajándék sokszor egy életre szól, csakúgy, mint a házasság, ezért egyáltalán nem mindegy, mit veszel majd! Ráadásul, tiszteleted is kifejezheted a kiválasztott ajándékkal!

A Designmarket továbbá más ajándékok kiválasztásában is segédkezhet, hiszen nőknek és férfiaknak egyaránt beszerezheted a legjobb meglepetéseket. Ha pedig egyáltalán nem tudsz döntésre jutni, akkor egy vásárlási utalvánnyal is meglepheted őket!