Társkeresés: ösztönből vagy ésszel?

Szinte mindenkinek van jó pár negatív tapasztalata a társkeresés buktatóival kapcsolatban.

 

 

Regisztráltál egy társkeresőre, ahol aztán a nyakadba ömlött korosztálytól, földrajzi helytől, elvárásoktól függetlenül mindenféle férfi hol frappáns, hol esetlen, hol tiszteletlen üzenete?

Voltál már úgy, hogy hetekig chateltél valakivel, aztán a várva várt találkozót csak megúszni szeretted volna minél hamarabb?

Esetleg valakivel belekezdtél a kapcsolatba, akivel hetekig, hónapokig működött a “kémia”, jól megvoltatok, de valahogy azt érezted, nincs több továbblépési lehetőség a kapcsolatban, és ebből nem lesz közös ház, esküvő, család?

A CUPYDO Társkereső a fenti helyzeteket segít elkerülni.

De hogyan?

Először is azzal, hogy a szakértőik mindenkit arra biztatnak, hogy fogalmazzák meg pontosan az elvárásaikat az áhított férfival/nővel szemben. Ha nem tudjuk, hogy mit is keresünk, akkor hogyan találhatnánk meg?

Másodjára pedig a társkeresés újabb, fejlettebb változatával: a tudományos társkeresővel.

Mielőtt azt gondolnád, hogy ez csak valami hangzatos marketingkifejezés, érdemes egy pillanatra elgondolkodni a következőn: hiába néz ki valaki csúcsszuperül, hiába ő a megtestesült Brad Pitt vagy Angelina Jolie, ha nincs miről beszélgetni, vagy épp totálisan mást szeretnétek az élettől.

És ekkor jön képbe a tudományos társkereső!

Dr. Társkereső rendel!

Ha unod, hogy boldog-boldogtalan ír neked, ha nem akarsz órákat tölteni adatlapok átvizsgálásával, akkor bízd ezt a profikra! A CUPYDO Társkereső tudományos keresője ezt a terhet veszi le a válladról.

Regisztráláskor a tudományos társkereső alkalmazásával jóval több kérdésre kell válaszolnod, mint ha csak “simán” regisztrálnál. Cserébe az előszűrést elvégzi helyetted a rendszer, és már csak olyan emberek adatlapjait látod, akik valóban beleillenek a te általad megálmodott keretbe.

Gondolj bele: csak olyan embereket találnál meg, és csak olyan emberek bukkannának rád az online társkereső világában, akiknek az értékrendje hasonlít a tiédre, akik hasonló szabadidős tevékenységnek hódolnak, ugyanolyan végzettséggel, ne adj Isten azonos életcélokkal rendelkeznek, mint te!

Így azért már könnyebben menne a társkeresés, ugye? No, ezért érdemes tudományosan párt keresni!

 

 

Már csak a kémia a kérdés!

Ha már a tudományos megközelítést boncolgattuk eddig, akkor maradjunk is ennél a témánál.

Ha megbizonyosodtál afelől, hogy valóban hasonló a világképetek, hogy ugyanolyan szemüvegen keresztül nézitek a világot, akkor a könnyebbik része marad rád: eldönteni, hogy működik-e a kémia!

Nem sok emlék maradt meg az általános iskolai kémiaórákról a legtöbb ember fejében, de azt mindenki tudja, hogy vannak olyan anyagok, amiket összekeverve robbanás következik, míg más anyagokból összeáll az éltető levegő!

Ne kísérletezz hát tudományos háttér nélkül, hogy a lehető legjobb végkifejlete lehessen a társkeresésnek! Indulj, akaszd le a fehér köpenyt a fogasról!