Átlátszó esőkabát - a szabadtéri rendezvények megmentője

Nyáron szabadtéri programok hada várja az érdeklődőket, azonban ezek sokszor olyan késő estig elnyúló események, amelyekre felkészülten kell érkezni.

 

 

Nyáron például viszonylag hamar elered az eső, sőt, vannak olyan időszakok, amikor egész nap esőt jósolnak. Ilyenkor nem szívesen ácsorgunk egész nap egy szál esernyővel a kezünkben. A következő pár sorban elhoztuk neked a kedvenc “fegyverünket”, az átlátszó esőkabátot.

Miért éppen az esőkabát?

Amikor egész napos programról van szó, bizony elég kényelmetlen tartani az esernyőt. Egyrészt a kezünk egy idő után zsibbadni fog, másrészt akadályoz minket a mozgásban. Ezzel szemben az esőkabátokban szabadon mozoghatunk, ugyanakkor nem kell attól tartanunk, hogy nagyon eláznánk, mivel az egész ruházatot jól fedik.

Ma már különféle darabokat szerezhetünk be, hiszen vannak vízálló és vízlepergető kabátok egyaránt. A fazonoknak pedig szintén csak a képzelet szab határt, mivel elég széles a piac kínálata. Vegyük át szép sorban, milyen lehetőségeink vannak, és hogyan szállhatunk szembe az esővel!

 

 

Átlátszó, összehajtható esőkabát

Az egyszerűbb esőköpenyek általában egy méretben kaphatók, egy kisebb tasakban, amibe vissza is helyezhetjük a terméket, ha már nincs szükségünk rá.

Aztán ott vannak az ún. esőponcsók, amelyek szintén tasakkal, fogóval és műanyag zárral rendelkeznek. Az már evidens, hogy mindkettő kapucnival van ellátva.

De mi a helyzet az egyedi darabokkal? A Dry and Save esőköpeny például szinte teljesen átlátszó, ezenkívül még fényvisszaverő csíkokkal is rendelkezik. Ez a darab egyszerre praktikus és divatos.

Amennyiben neked is jól jönne a jövőben egy minőségi esőkabát, akkor látogasd meg az Ajándékok.shop webáruház kínálatát, ahol te is megtalálod a tökéletes darabot!

Hogyan válasszam ki a megfelelő kiegészítőt?

Amint azt láthatod, rengeteg lehetőséged van, ha esővédő kiegészítőt szeretnél vásárolni. Az, hogy éppen az esőponcsó, az esőkabát vagy az esernyő lesz végül, ami mellett döntesz, sok mindentől függ.

Nagyban függ például a felhasználási céltól, hogy milyen program alatt használod majd. Mivel utazol; például gyalogolsz vagy autóval indulsz útnak. Milyen a ruházatod, meg kell-e védeni minden csepp esőtől vagy sem. De elsősorban mindig az lesz a döntő, hogy te magad miben érzed jól magad, és mi lesz a legpraktikusabb az adott helyzetben számodra.

Amennyiben szeretnél még több ötlettel gazdagodni a kiegészítőket illetően, akkor keresd fel bátran az Ajándékok.shop webáruház blogfelületét is, ahol számos hasznos bejegyzés segít eligazodni a témában! Ha pedig már döntésre jutottál a kérdések kapcsán, akkor egyszerűen rendelj kényelmesen, otthonról!