Tonert vásárolnál? Ezzel a két branddel nem tudsz hibázni!

Tonert vásárolnál? Ezzel a két branddel nem tudsz hibázni! Egy nyomtató működtetése esetén fontos a toner beszerzése, pótlása, nem mindegy ugyanis, milyet választ az ember. Érdemes megnézni a gyártót, majd ezek közül a megbízható cégek termékei mellett dönteni. Kiváló választást jelentenek az Epson és a Brother tonerek.

 

 

Az Epson toner előnyei

Az Epson toner az Epson cég egyik kiemelkedő terméke. A vállalatóriás még 1942-ben jött létre Japánban, az elektronikai cikkek esetében pedig tudjuk, hogy a japán minőség a legmagasabb polcon foglal helyet. A nyomtatók világában is immár hatvan éve vannak jelen, azaz elmondhatjuk, hogy amit nem tudnak ezekről az eszközökről, azt nem is érdemes tudni. Persze egy csúcsminőségű, megbízható, gazdaságosan működő nyomtató legyártása elképzelhetetlen, ha nem adott mellé egy olyan toner, amely támogatja a működését, éppen ezért az Epson a tonerek kialakítására is nagy figyelmet fordít. Külön ki kell emelnünk a nyomtatók melletti elköteleződésüket megmutató tényt, miszerint 1968-ban a japán cég gyártotta le a világ első miniatűr digitális nyomtatóját, amely az Epson EP-101 nevet kapta. A nemzetközi brand azóta is nyitott az innovációra, emellett kiemelkedő értékei között szerepel a magabiztosság, a kreativitás, a csapatmunka, valamint a környezettudatosság. Ezek, illetve a mérhetetlen tapasztalat teszik remek választássá az Epson tonereket.

Tonert vásárolnál? Ezzel a két branddel nem tudsz hibázni!

A Brother toner előnyei

A Brother Industries, bármennyire is nem ezt sugallja a neve, ugyancsak japán cég, ráadásul még az Epsonnál is régebbi, 1908-as alapítású. Természetesen eleinte nem az informatikában tevékenykedtek, hiszen akkoriban még nem is létezett ez az ágazat, ehelyett varrógépeket gyártottak és forgalmaztak – a nyomtatók szegmensébe csak az 1960-as években léptek be. A Brother nyomtató és a Brother toner szépen lassan vívta ki magának az elismerést, és vált mindkét szókapcsolat a nemzetközi piacon meghatározó jelenséggé.
A fotó forrása:CIGI / Shutterstock.com