Ezek a női cipő trendek ezen a télen

 Az idei őszi női cipő trendeket a 80-as, 90-es és a 2000-es évek határozzák meg. Ebben a szezonban a hölgyek többféle stílusú lábbeli közül válogathatnak, amelyek egy kicsit sem unalmasak.

 

 

A márkáknak köszönhetően rengeteg csodás és egyedi változat közül választható ki a tökéletes téli csizma vagy bakancs. Ismét hódítanak a gumicsizmák is, amelyekből számos szín áll a rendelkezésünkre. De vajon milyenek is az idei trendek? Cikkünkből minden kiderül!

 

A téli női cipők típusai

 

Minden üzlet próbálkozik azzal, hogy a lehető legtöbb stílusú lábbelit a kínálatában tartsa. Nem tesznek így másként a webáruházak sem, hiszen például a női cipő a borgo webshop kínálatában is kiemelt szegmens, így számos egyedi és különleges darabot találhatunk.

 

Ott van például a Tommy Hilfiger női hótaposó csizma, amelyben az egész szezonban szabadon járhat és kelhet. Remek választásnak bizonyulhat akár egy városlátogatáskor, akár a hétköznapokra, akár egy kiránduláskor egyaránt. A maximális komfortról a puha és lélegző textilbélés és a 3,5 centiméteres gumitalp gondoskodik.

 

Másik remek megoldás az idei télre a fényesített Tamaris női bronz bakancs, amely a márka legújabb kollekciójának egyik legsikeresebb darabja. Az anatómiai kialakítást kapott lábbeli rendkívül kényelmes, a puha bélésnek köszönhetően pedig nagyon meleg és komfortos. 

 

A 2021-es tél legszebb darabjai

 

Idén visszatérnek a divatba a hegyes orrú modellek, ezek között is inkább a lapos megoldások kerülnek előtérbe, amelyek nemcsak kényelmesek, hanem biztonságosak is. Ezek a típusok lehetővé teszik, hogy bármilyen időjárási körülmények között komfortosan érezhessük magunkat. 

Ezek a női cipő trendek ezen a télen

Ami a csizmákat illeti, visszatérnek a velúr és a búr változatok, ezek is inkább vidám és intenzív árnyalatban. Nem csoda tehát, hogy a retro stílus kedvelői ilyen nagy lelkesedéssel vetik bele magukat az idei kínálatból történő vásárlásba. Ne feledkezzünk meg továbbá a Chelsea csizmákról sem, amelyek az oldalsó részen rugalmas gumiszalagokat kaptak, amelyek eleganciát sugallnak. A divatos darabok elengedhetetlen tagjai még a lovaglócsizmák is, amik nemcsak az őszi, hanem természetesen a téli időszakban is hódítanak. 

 

Mi a helyzet a magas sarkú típusokkal?

 

Az elegáns modelleket a Geox képviseli, amely egy modern technológiával munkálkodó olasz márka. Nekik köszönhetően vásárolhatjuk meg a D Anny Plateau bokacsizmát, amely egy csúcskategóriás, lélegző anyagból készült, minőségi bőr változat. Ennek a típusnak 10 centiméteres sarkat álmodtak meg, amely még nem túl magas akár egy hétköznapi vásárláshoz sem. 

 

A vagány stílus jegyében készült Seastar MIA HIGH kivitel pedig kétféle sűrűségű anyagból készült, amelyet a gyártó gumitalppal látott el. Ez garantálja a tökéletes stabilitást, illetve a könnyed járást egyaránt. A puha és lélegző bélésnek hála pedig rendkívül komfortos viseletet biztosít bármely hölgy számára.