Apróláb kiegészítők bármilyen alkalomra

Ki ne kedvelné az Apróláb mesét, amely egy 2018-ban bemutatott animációs mozi?! Az eredetileg ki nem adott könyvből készült darabban olyan hírességek kölcsönöztek hangot a főhősök számára, mint Channing Tatum, Zendaya vagy éppen James Corden.

 

 

A hatalmas sikereket elért alkotással jelzett ajándéktárgyak iránt pedig azóta is hatalmas a kereslet. Legyen szó Aprólábas pólóról, bögréről, egy párnáról vagy akár egy telefontokról egyaránt. Lássuk, hogy miket szerezhetünk be, amiken megtalálhatóak a mese legaranyosabb figurái!

Az Apróláb meséről röviden

Az amerikai animációs film egy 2018-ban bemutatott mese, ami Sergio Pablos könyve alapján készült el. Ezt a kötetet sosem adták ki, így érdekes, hogy pont ebből készítettek nagy sikerű mozit. A rendező Karey Kirkpatrick volt, míg a forgatókönyvet Clare Sera-val együtt írták meg. A főszereplők hangját Channing Tatum, Zendaya, Danny DeVito, Gina Rodriguez, Common, illetve James Corden szolgáltatták. A filmstúdió szeptember 28-án mutatta be, míg nálunk egy nappal korábban került a vásznakra.

A történet a jetik között játszódik, akik békében élnek egymással, biztonságban vannak, és van egy igazán tágas és boldog világuk. Erre azonban árnyat vet egy titokzatos lábnyom, amiről nem tudják, hogy kitől is származik pontosan. Egy jeti azonban egy nap úgy gondolja, hogy megtudta a megoldást. Úgy gondolja, hogy egy szeszélyes lény, akit addig nem ismertek, a kisebb lábú fajtából származik, akik rejtőzködő életmódot folytatnak, így nehéz rájuk lelni.

Apróláb ajándéktárgyak minden alkalomra

Az azóta hatalmas sikereket elért alkotásból nem véletlenül készült ennyiféle és fajta ajándéktárgy a mese figuráival díszítve. Ott vannak például a Pamutlabor Pólónyomda Aprólábas pólói, amelyek nemcsak minőségi anyagból készültek, hanem számos színben, méretben és mintával kaphatóak. Az egyik legkelendőbb típusunk az “Adventure of a Lifetime” darab, amely egy hegyet, egy lábat és egy napot ábrázol. Rendkívül vidám és kellemes hatású változat, amely bárki számára megfelelő meglepetés lehet, aki kedveli az Apróláb mesét.

Másik remek választás a “Migo”-t ábrázoló felső, amely 24 színben és 8 méretben kapható. A webáruház kínálatában ott van továbbá a “Born to be..”, a “Yeti or not”, illetve a “Bad hair day” kivitel egyaránt.

 

 

Milyen egyéb kiegészítőt szerezhet be a mese főhőseivel?

Természetesen nemcsak ruhák, hanem egyéb kellékek is a rendelkezésünkre állnak, már ami az Apróláb mesét illeti. Legyen szó telefontokról, vászontáskáról, párnahuzatról, de tulajdonképpen bármilyen ajándéktárgyról, egyedi darabokat biztosan találunk az interneten. Létezik továbbá popcornos vödör is, amelybe bőven fér pattogatott kukorica, amiből aztán majszolhatunk a mese közben. Ugyanilyen pohárban pedig fogyaszthatjuk a kedvenc filmes italunkat, ami lehet kóla, narancslé, esetleg a felnőttek számára egyéb kevert, alkoholos ital. Valljuk be, azért nemcsak a legkisebbek vannak oda ezért az aranyos figuráért!