Hogyan válasszuk ki a legjobb nyerőgépes játékokat?

Az, hogy jól vagy rosszul szórakozol-e az online szerencsejátékokon, az online nyerőgépes játék kiválasztásán múlhat. Ha megalapozott döntést hozol a játékról, amivel játszani szeretnél, az növeli a nyerési esélyeidet. Az online nyerőgépes játék kiválasztásakor figyelembe kell venned saját személyes prefernciáid is.

 

 

Na és persze az sem mindegy, hogy olyan megbízható online kaszinóban játszol-e mint a https://vulkanvegas.com/hu, hiszen az elérhető bónuszok és a kipörgetési követelmények segíthetnek megfelelően elnyújtani a játékmeneted.

Elég érdekes online szerencsejáték-élményt élvezhetünk, amit a nyerőgépekkel való játék tesz lehetővé. A kaszinók lobbijában található, vagy régebben minden falusi kocsmában fellelhető nyerőgépek minden szórakozása, de sememelyik hátránya (tömeg, alkohol, kéregetők, stb.) nincs jelen egy online nyerőgéppel való játék során. Ráadásul ugyanolyan lehetőséged van valódi pénzt nyerni, mintha egy kaszinóban lennél. Szó szerint elárasztanak a lehetőségek, amikor az online nyerőgépes játékok kiválasztásáról van szó.

Következésképpen a legjobb online nyerőgépek kiválasztási szempontjainak megismerése elengedhetetlen, ha a lehető legtöbbet szeretnéd kihozni a játékélményből és a nyerési lehetőségekből. Ebben a cikkben adunk néhány tanácsot, hogyan válaszd ki a számodra legfinomabb nyerőgépes játékot.

Vedd figyelembe a megtérülést

Ismerd meg a megtérülési, a return-to-play rátákat, ha leginkább az aggaszt, hogy mennyi pénzhez juthatsz egy bizonyos online nyerőgépes játék pörgetésével. Az online nyerőgépek világában a játékos-visszatérítés (RTP) vagy a visszafizetési % a végső döntő elem. Ezt a számítást használhatod arra, hogy megtudja, mennyi pénzt nyerhet várhatóan egy adott online nyerőgépen.

Érdemes megjegyezni, hogy ez egy olyan szám, amely valójában azt mutatja meg, hogy hosszú távon mennyi marad nálad. De itt nagyon fontos kiemelni, hogy hosszú távról beszélünk. A 98% RTP azt jelenti, hogy hosszú távon a pénzed 2%-a mindenhogyan a kaszinóé lesz. Ez azonban nem zárja ki, hogy egy rossz szerencse-sorozat miatt hamar elveszted a teljes egyenleged. Nincs garantálva az, hogy 100 pörgetés után csak 2%-al kevesebb az egyenleged. A magyar online casino világban szinte minden nyerőgép magas RTP rátát kínál. Ennek fő oka az, hogy ahogy az online kaszinók száma növekszik az országban, az online kaszinók közötti verseny arra készteti őket, hogy javítsák szolgáltatásaikat. Az egyik legfontosabb előny szolgáltatás a magas megtérülés.

Emiatt sokan vannak, akik a legjobb online magyar kaszinót keresik, hogy minél magasabb megtérülést érjenek el, és hogy szerencsejáték-élményüket egyedivé tegyék.

Variancia

Azt is meg kell jegyezni, hogy az online nyerőgépeknél a variancia szorosan kapcsolódik a megtérülési százalékhoz, amikor arról kell dönteni, hogy mennyi pénzzel engedheti meg magának a játékot. Egy olyan online nyerőgépes játék esetében, amely nagyfokú volatilitással rendelkezik, az egyenleged érzékeny lesz a nagy, gyors ingadozásokra a magas vagy a mélypontokon. A stabilabb anyagi helyzettel rendelkező játékosok számára előnyösebb az alacsony változékonyságú játék.
Fontos, hogy tudd, mit keresel egy online nyerőgépben, mielőtt a variancia alapján választanál. Ha nem vagy biztos a dolgodban keress egy alacsony varianciájú játékot, ha hosszú ideig szeretnél játszani egy kisebb egyenleggel. Ha viszont több esélyt keresel a nagy nyereményekre, akkor válassz egy magas varianciájú online nyerőgépet.

 

 

Nézd meg a speciális funkciókat

Néhányan inkább az online nyerőgépek izgalmára és élvezetére koncentrálnak, amikor meghatározzák, hogy melyik játék a legjobb számukra. Ennek eredményeképpen érdemes odafigyelned az egyes online nyerőgépes játékok különleges elemeire.
Ma az online nyerőgépek többsorosak, de megtalálhatók a klasszikus egysoros nyerőgépek is a kaszinók kínálatában. Amikor többsoros online nyerőgépekkel játszol, kiválaszthatod, hogy hány sorra szeretnl fogadni, valamint azt is, hogy mekkora összeget akarsz feltenni az egyes sorokra. A játék sebessége az, ami vonzza az embereket.

A különböző játékbeli bónuszok beépítése egy másik stratégia, amelyet az online nyerőgépes játékok fejlesztői alkalmaznak, hogy a dolgok érdekesek maradjanak. Lehetőség van például olyan ingyenes pörgetések kiváltására, amelyek lehetővé teszik, hogy pénz kockáztatása nélkül nyerjünk. Alternatívaként aktiválhatsz szorzókat is, amelyek egy meghatározott összeggel növelik a nyereményeidet.

Ahogy az online nyerőgépek egyre fejlettebbé válnak, egyre több ilyen extra bónusz kerül be a játékmenetbe. A bónuszok új lehetőségeket jelenthetnek, ha az a fajta vagy, aki unja az online nyerőgépek szokásos játékritmusát. Ráadásul óriási nyereséget is hozhatnak, és a lehetőségek tárháza ma már végtelen.

A legnépszerűbb bónuszfunkciók

Vessünk is egy gyors pillantást a ma legnépszerűbb online nyerőgépfunkcikra!

1.    Cascading Reels, azaz a leomló tárcsák: ezek olyan játékok, amelyeknél a tárcsák úgy működnek, mint a match-three játékok; ha kijön egy nyerő kombináció nem új pörgetés jön, hanem a szimbólumok eltűnnek, a felettük lévők pedig lepottyannak, új szimbólumoknak adva teret. Ezzel pedig új nyerőkombinációk lehetőségét teremtik meg. A leghíresebb ilyen játék a Gonzo’s Quest a NetEnt-től.
2.    Expanding Reels: a terjeszkedő tárcsák egy olyan nagyszerű újítás, amellyel szinte a végtelenségig bővülhet a játékmező, mivel minden új kombinációnál, vagy wilds esetén egy új tárcsa adódik hozzá.
3.    Buy Feature: ez a lusta ember lutrija. A lényege, hogy a játékosnak nem kell kivárnia azt, hogy a bónusz játék magától aktiválódjon, hanem egy kicsit magasabb összegért megveheti a bónusz kört. Több, ma már klasszikusnak számító játéknak adtak ki Buy Feature vagy Buy Bonus változatát.

Összegezve

Az ideális online nyerőgépes játék kiválasztása a szórakozásról szól, ezért ne aggódj túl sokat a technikai szempontok miatt, és inkább arra koncentrálj, hogy a játék hogyan néz ki és hogyan érzed magad miközben játszod.