Műanyag, fém vagy fa asztalok kertbe, kempingezéshez

Most már tényleg itt a tavasz vagy egyből nyárba vált és végre mehetünk ki a szabadba, a zöld természetbe. Az se bánkódjon, akinek csak terasza vagy erkélye van, hiszen ott is el lehet tölteni az időt kellemesen. Van, aki kertészkedni szeret a friss levegőn, van, aki csak pihenni, ücsörögni egy finom ital és egy könyv társaságában.

 

 

Bármelyikre is essen a választás, az biztos, hogy egy jó kerti bútor, egy asztal néhány székkel mindegyik esetben szükséges lesz, akár kiegészítő bútorként, akár hasznos tárgyként, ahol tároljuk a holmikat, amiket épp használunk.

Kerti asztalok széles választéka

A BestMarkt webáruház számtalan kerti asztalt kínál étkezéshez, összejövetelekhez, délutáni pihenéshez, de akár még kempingezéshez is. Mindenkinek más az ízlése és szerencsére napjainkban már mód van rá, hogy bármilyen stílusú bútordarabot választhatunk. Ráadásul a stílusok egymás mellett is megférnek akár, és senki nem fog ujjal mutogatni ránk, ha pl. vintage bútorokkal vesszük körbe magunkat, miközben ő a minimalista irányzat híve.

A kerti asztalt érdemes kiegészíteni néhány székkel attól függően, hogy mennyi a hely és jellemzően milyen célra szeretnénk alkalmazni ezt a tárgyat. Ha nagyobb a társaság, akkor javasolt egy komplett kerti ülőgarnitúrát beszerezni kanapéval, fotelekkel, akár néhány puffal.

A kerti kintlétek méltó és hasznos kiegészítői a különféle fajta és méretű tárolók, ahová az éppen nem használt párnákat, takarókat vagy éppen étkészleteket lehet elhelyezni. Nagyon népszerűek a tárolóládák, mert azontúl, hogy rengeteg holmi elfér bennük, a tetején néhány párnával ülőalkalmatosságként is használható a kerti székek mellett.

Fém, fa vagy műanyag?

Ez már teljesen az egyéni szokások és ízlések függvénye. Akik a természet szerelmesei, nyugodtan válasszanak fa alapanyagú darabokat, nekik tudniuk kell, hogy bizonyos időközönként szükséges lesz a karbantartás, a védőlakkal való lekenés. A műanyag asztalok már tartósabbak és lehet kapni olyan kivitelezéseket is, amelyek nyugodtan helytállnak a kertbe illesztve.

A legstrapabíróbbak a fém asztalok, amelyek nem vetemednek, nem törnek. A rozsdamentes változatok nem szorulnak karbantartásra sem. Különleges és méltán közkedvelt kiegészítők a kempingasztalok, amelyek összecsukhatók, így könnyen szállíthatók, egyszerűen mozgathatók, bárhová lehelyezhetők.

 

 

Színes gyerekasztalok a közös programokért

Hogy a kicsik se maradjanak ki a jóból, számukra is kaphatók nagyon szép, sokszínű és összecsukható műanyag asztalok, amelyekhez két oldalról két kis kerti pad is tartozik. Tényleg nagyon aranyos megoldás és nagyon szeretik a gyerekek. Ráadásul mivel könnyű, akár az anyukák is cipelhetik, és a meleg hónapok befejeztével a lakásba is bevihető kiegészítve a nappali étkezőbútort.

Egy ilyen kisasztal születésnapi zsúrok népszerű bútora is, a kicsik igazi kedvence lesz. Négy gyerek fér el körülötte kényelmesen, és ha éppen nem az evés van napirenden, lehet gyurmázni, rajzolni, festeni, játszani. Még napernyőt is lehet hozzá venni.