Kertünk legszebb ékei: a kültéri napelemes figurák

A kerti napelemes figuráknak tulajdonképpen mindig szezonja van, hiszen időjárásállóak, vagyis meg se kottyan nekik a téli hideg, ahogyan a nyári forróság sem. Nem csupán mutatós dekorelemek, hanem csodálatos fényforrások is. Felhasználásuk a legjobb módja annak, ha szeretnénk kertünket fényárba borítani.

 

 

Hogyan válasszunk napelemes dekorációt?

 

A Deconline.hu kínálatában található kültéri napelemes figura bármelyikével különlegesebbé varázsolhatjuk kertünket. A gondosan elhelyezett fényforrásokkal sokkal jobban kihasználhatjuk a kinti tér nyújtotta lehetőségeket. Családi összejövetelek, közös sütögetések színhelyeként még hangulatosabb környezetet teremthetünk.

Ráadásul teljes mértékben igényeinkre szabhatjuk, hiszen bőséges a választék: elérhetők állatfigurás dekorációk, de kifejezetten ünnepi hangulatú példányok is, például egy szolár fenyőfa. Kedvünk szerint válogathatunk, s ugyanúgy az elhelyezésük terén is végtelenek a lehetőségeink.

Egy LED-es napelemes pitypang világítás az előkertbe vagy egy csiga a terasz lépcsőjére, és máris egyedibb kertet tudhatunk magunkénak.

A szolár szobrok kaspó kialakítása révén virágokkal is díszíthetők, így tehát multifunkciós kiegészítőként is gondolhatunk ezekre a kültéri dekorációkra.

Amennyiben az állatfigurás változatok szimpatikusak, érdemes többfélét a kert különböző pontján elhelyezni. Feldobhatjuk a teraszunkat, de a virágokat is díszíthetjük néhány kedves állatszoborral.

Remekül mutat a konyhakertben egy manócska is, de akár összeköthetjük a kellemeset a hasznossal, ez esetben egy leszúrható lámpa javasolt csapadékmérővel.

 

Speciális dekorációk az aktuális évszak hangulatában

 

A kültéri napelemes megoldások között találunk az adott évszak hangulatát megidéző darabokat is. Így nem csupán a belső teret öltöztethetjük például téli vagy nyári köntösbe, hanem a kertünket is felturbózhatjuk.

A jól megszokott opciókon túl dönthetünk a rendhagyóbb elemek mellett, például egy világító locsolókanna mint nyárköszöntő igazán különleges megoldás, mellyel családtagjainkat is lenyűgözhetjük.

Ami pedig az elhelyezésüket illeti, tematikusan is elrendezhetjük őket, de bárhol remekül mutatnak, a kerti asztalon, a terasz lépcsőjén, az udvarban a virágok mellett vagy a veteményesben bohókásan elhelyezve.

 

 

Különleges kert egyéni ízlésünk szerint

 

A szolár dekorációk lehetőséget teremtenek arra, hogy még több színt vigyünk a már megszokott, ismerős környezetünkbe. Napközben feltöltődnek, este pedig felragyognak és bevilágítják házunk udvarát. Nagyobb fókusz kerülhet a közös esti beszélgetésekre, miközben a teraszon gyönyörködhetünk munkánk gyümölcsében.

Olyan dekorációkat választhatunk, amelyek tükrözik egyéniségünket, stílusunkat és a számunkra fontos értékeket.

Ne feledjük, azontúl, hogy nagyszerű világító elemek, ajándék ötletként is tökéletesek. Elszakadhatunk a hagyományoktól, és vihetünk a házavató partira egy madáritatóval ellátott kerti törpét.