Mire jó az okosnévjegy?

Az minden üzletember számára alapvető, hogy névjegykártyára szükség van. Nem csak amiatt, hogy a rólunk szóló legfontosabb információkat átadjuk leendő üzleti partnereinknek, hanem a névjegy átadása hozzátartozik a bemutatkozás gesztusához is.

 

 

 

Viszont ennek a gesztusnak is haladnia kell a korral, és ezzel el is érkeztünk az okos névjegykártyához, ami nagyban hozzásegíthet téged is ahhoz, hogy korszerűnek és hatékonynak tartsanak tárgyalópartnereid. Ha még nem tetted, Ismerd meg az elektronikus névjegyeket, és nyűgözd le üzlettársaidat egy, a 21. század üzletemberéhez illő gesztussal!

Mitől okos a névjegykártya?

A CardInMove okosnévjegy minden olyan információt tartalmazhat tulajdonosáról, amit a hagyományos, papíralapú verzión megszoktunk, sőt! A bevett vállalati adatok, pozíció, telefonszám, email cím mellett a közösségi média elérhetőségeinket is feltüntethetjük, és ez még mindig nem minden.

Az okos névjegyünkhöz könnyedén feltölthetünk képet vagy egy rövidebb bemutatkozó videót is, hiszen a mai okostelefonok korában nem kell külön infrastruktúra ezek lejátszásához.

A szinte határtalan lehetőségek kiaknázásához nincs szükség másra, mint egy NFC chipre a partner telefonjában. Ha rendelkezik ezzel a funkcióval, máris lehetőséged nyílik a korszerű bemutatkozásra.

Csak odaérinted a telefonja hátuljához az okos névjegyet, és a képernyőn azonnal megjelennek az általad korábban feltöltött adatok, amiket aztán egy gombnyomással el tud menteni, nincs szükség pötyögésre, vagy egymás megcsörgetésére. Korszerű és környezetbarát megoldás, ugye?

Könnyen módosítható

Az okosnévjegy könnyedén szerkeszthető a hozzá kapcsolódó applikáción keresztül, így mindig aktualizálhatod az adataidat, ha a karriered újabb állomáshoz érkezett. Nincs szükség újranyomtatásra, nem keletkezik hulladék az elavult, de fel nem használt névjegyekből.

Az okosnévjegy kialakítása is sokféle lehetőséget kínál, könnyedén választhatsz egyéniségedhez, stílusodhoz megfelelő darabot, hiszen készülhet műanyagból, de akár fából is, jelezve a környezettudatosság iránti elköteleződésedet.

 

 

Okosnévjegy, a siker titka

Ha mondjuk értékesítéssel foglalkozol, akkor a kapcsolatteremtés a munkád lényegi részét képezi, ezért számodra a megfelelő névjegykártya túlzás nélkül a siker titka lehet. Fontos, hogy jó benyomást kelts, hogy emlékezzenek rád, mert csak így lehet esélyed sikeres üzletkötésre.

Az okosnévjegy segítségedre lesz, hogy nyomulás, önfényezés nélkül, egy egyszerű, elegáns mozdulattal elbűvöld leendő üzleti partnereidet, és egy korszerű, hatékony, környezettudatos üzletember benyomását keltsd. Arról nem is szólva, hogy az okos névjegy használatával a tárgyalást felvezető könnyed, ismerkedős csevely témája is adott: igazi szakértőként elmondhatod, hol lehet okos névjegyet kapni, milyen helyzetekben vált már hasznodra, hány embernek okoztál kellemes meglepetést a használatával.