Modern elegancia? Miért ne?

Ki mondta, hogy a modern nem lehet elegáns, vagy hogy az elegáns nem lehet modern? Ma már, amikor minden stílust bátran lehet ötvözni, bőven megfér egymás mellett a klasszikus elegancia és az újszerű, modern is. Így aztán ha nem szeretnél belefulladni az unalomba, ugyanakkor vágysz arra is, hogy stílusosan elegáns légy, akkor mindenképp tarts ma velünk.

 

 

Mai cikkünkben ugyanis arra térünk ki, hogyan lehet a fent említett időtálló és új stílusokat ötvözni.

Nem muszáj választani!

Amikor arra szánod magad, hogy otthonod falait felturbózod, felújítod és egyben megszépíted, akkor minden bizonnyal azzal kezdesz, hogy kiválasztod a számodra ideális stílust. Nehéz döntésnek ígérkezik, hiszen annyiféle pazar irányzat van. De mi van, ha azt mondjuk, hogy a Wallmaxx Tapéta Webáruház különleges tapétáival egyszerre két stílust is megidézhetsz?

Így sokkal szabadabbnak érzed magad a választás során, és nem szorít semmilyen keret. Hát nem nagyszerű érzés?

Alapesetben nem túl gyakran tapétáznak az emberek, így amikor dönteni kényszerülnek, akkor bizony kétszer is meg kell gondolniuk, melyik stílus mellett teszik le a voksukat. A tapéták tervezői, a lakberendezők és a designerek pontosan tisztában vannak ezekkel a dilemmákkal, éppen ezért alkotnak olyan kuriózumokat, amelyek magukban foglalnak többféle stílust is!

Az elegancia kortalan!

Akár a divatot, akár az enteriőröket nézzük, bátran kijelenthetjük, hogy az elegancia sosem fog kimenni a divatból. Egy jól kiválasztott elegáns ruha, ékszer, bútordarab, dekorációs tárgy vagy épp tapéta időtállónak fog bizonyulni, és akár évtizedekkel később is megállja a helyét.

Csakhogy a világ közben halad, és ma már nem csak az idősebb generáció tagjai szeretnének elegánsak lenni. Így jött létre a fiatalabb generációk által kedvelt modern stílus, valamint a kikezdhetetlen elegancia ötvözete. A fent említett webáruház kínálatában számtalan ékes példáját láthatjuk ennek különlegesen modern és sikkes tapéták formájában.

Hogy miben nyilvánul meg az ízlésesség? A szemet gyönyörködtető színekben és a letisztultságban. És az újszerűség? A rendhagyó mintákban, olyanokban, amelyek szintén bájt sugallnak, csakhogy fiatalos lendületük nem hagyja, hogy unalomba fulladjanak a motívumok.

Ha számodra tetszetős ez a kettősség, akkor mindenképpen nézz körül a Wallmaxx Tapéta Webáruház kínálatában!

 

 

Találd meg a saját hangod!

Ez a tanács lesz talán a legfontosabb minden ember számára, aki otthont szeretne teremteni saját magának vagy akár a családjának. Nem másnak kell, hogy tetszetősek legyenek a téged körülvevő falak, hanem neked. Ha számodra komfortos és megnyugtató, amit látsz, akkor az lesz a tökéletes tapéta az otthonodba. Bátran találj rá a saját stílusodra, adj hangot az ízlésednek a lakásod vagy házad minden egyes szegletében. Kezdd a legnagyobb felülettel: a falakkal! Ha itt rurint szerzel, akkor az otthonod összes többi részét már kacagva, könnyedén fogod tudni a saját ízlésednek megfelelően alakítani!