Promóciós ajándékok vakációzáshoz

Cégvezetőként fontos, hogy mindig a szezonnak megfelelő promóciós ajándékot válassz ki, mikor köszönetet mondasz egy-egy ügyfelednek, munkatársadnak.  Ajándékozni általában karácsonykor szokás, de a nyári időszakban is szükség lehet egy-egy hasznos ötletre, egyedi tárgyra, ezért összeállítottunk egy listát segítségképpen.

 

 

1., Hűtőtáska

A nyár - főleg, ha a strandolás napi program - elképzelhetetlen hűtőtáska nélkül. Ráadásul ez a tárgy nagyon jól logózható, emblémázható, így igazán hasznos céges ajándék lehet. Az Ajándéktárgyközpont táskái között találsz többféle hűtőtáskát is, válaszd ki az igényeidnek megfelelőt!

A feliratozott, emblémázott hűtőtáska sok helyre eljut, így nemcsak a megajándékozott örül, hogy egy ilyen jól hasznosítható tárggyal köszönted meg a munkáját, hanem remek promóció is a céged számára ez a strandkellék.

2., Strandtáska

És ha már itt tartunk: a hölgyek lehet, hogy jobban örülnének egy strandtáskának, de ez is beszerezhető az Ajándéktárgyközpont oldalán. Többféle méretben, színben elérhetők ezek a praktikus strandkellékek, és szintén logóztathatók.

A strandtáskát nem muszáj üresen átadnod, belecsempézhetsz pár apróságot is, amelyeknek a nyári szünetben, napozáskor, pancsoláskor hasznát lehet venni. Hogy mikre gondolunk? Csak néhány ötlet:

  • napszemüveg
  • napszemüveghez pánt
  • naptej
  • legyező
  • vízálló telefontok
  • fülhallgató

Ezek mindegyikére is tehetsz emblémát, feliratot, akár az illető neve is rákerülhet a tárgyra. Ezzel biztosíthatod, hogy a megajándékozott elégedett legyen, hiszen személyre szabott meglepetéssel kedveskedtél neki.

3., Strandtörölköző

A névre szóló strandtörölköző is egy szép ajándék lehet. Mivel ez a tárgy is hasznosítható többféle helyen is, nagyon örülnek neki azok, akik ezt kapják szuvenírként. A törölközőt akár szaunázáshoz is magukkal vihetik télen.

 

 

 

4., Logózható tárgyak kiránduláshoz

Gondold át, te minek örülnél, mikor a nyári melegben kirándulni készülsz, és ennek megfelelően válassz praktikus tárgyat az ajándékozáshoz. Például: a kulacs, amibe vizet lehet tölteni, a túrázáshoz elengedhetetlen.

De ugyanilyen hasznos lehet egy evőeszközkészlet, egy hálózsák vagy egy nyakpárna is, esetleg valamilyen autós kiegészítő.

5., Ruházati kiegészítők

Egy baseballsapkával sosem lőhetsz mellé. Ez egy klasszikus promóciós ajándék, de különösen a nyári hónapokban nő meg a jelentősége, hiszen védi a fejet, a szemet a tűző naptól. A baseballsapkák kiválasztásánál ügyelj a színre, a céged brandjéhez illőt válassz!

Egyéb ruházati terméket is adhatsz azonban ajándékba, ha nem túl hivatalos a kapcsolat. Jó ötlet lehet például egy kapucnis pulóver, ami a hidegebb nyári estéken is jól jön, de télen mindenképp használható.

Láthatod, mennyi lehetőség áll előtted, amikor promóciós ajándékot keresel a nyári szezonban. Vannak köztük igazán különlegesek is, amelyek személyre szólóan készíttethetők el, de ha egyszerre több embert is meglepnél egy céges ajándékkal, akkor arra is találsz megoldást a fent említett oldalon.