Hogyan lehet egy kerítésrendszer egyszerre elegáns, egyszerűen és gyorsan beépíthető?

Nincs két egyforma kerítés. Ezzel a kijelentéssel valószínűleg nem okozunk túl nagy meglepetést… Mindenki szeretné a saját stílusához, igényeihez igazítani az otthonát védő, a privát életterét idegenektől elhatároló felületet, amihez ma már igazán sokféle kivitel és technológia közül választhatunk. Számos anyag, szín és forma létezik, melyek eltérő módon, eltérő költség- és időráfordítás mellett építhetőek be.

 

 

A mi favoritunk: a Téglakő® kerítésrendszer

A Barabás Téglakő weboldalán megismerhetjük a Téglakő® kerítésrendszer kialakítását, a rendszer választható elemeit. A kerítés építőköveként szolgáló Téglakő® használata mellett több érv is szól. Először is - bár megjelenésében tökéletesen hasonlít rá - nem téglából készül. Ennek egyik nagy előnye, hogy a téglával szemben maximálisan karc- és fagyálló. Sokkal tartósabb, így kevesebb gondunk lesz a karbantartással, javítással, és nehezebben is sérül meg.

Maga a Téglakő® kerítésrendszer valódi újdonságnak számít ma a piacon, igazi hiánypótló termék. A megjelenése elegáns, rusztikus és időtálló stílust képvisel. Ez a kerítés alapjául szolgáló Téglakő® terméktulajdonságaiból következik: minden egyes kő antik hatású, élei töredezettek. A kerítésrendszer, az előrefalazott elemeknek köszönhetően, a helyszínen rendkívül gyorsan és egyszerűen összeállítható. (A kerítéspillérek három darabban, míg a lábazati elemek teljesen készen kerülnek kiszállításra.)

A Téglakő® kerítés elegáns, fahéj színű árnyalatban, grafit fedlapokkal rendelhető, és a lábazati és pillér elemek széles méretválasztékából minden helyszínhez és funkcióhoz könnyedén választható megfelelő összeállítás. Az innovatív építési technológia eredménye, hogy a helyszíni beépítés - az előzetesen elkészített alapokra - egy 20-30 méteres kerítés esetében mindössze egy napot vesz igénybe.
 

A Téglakő® kerítésrendszer beépítésének feltételei

Természetesen a legfontosabb a szakember, aki felméri a terepet, megtervezi a kerítést, valamint azt, hogy az igényeinket miként lehet megvalósítani. A kerítés telepítéséhez szükség lesz alaptestekre, amelyeket a kerítéselemek méretének és az azokra tervezett terhelésnek megfelelő vasalatokkal kell ellátni.

 

 

Milyen kiegészítők közül válogathatunk?

Opcionálisan rendelhető a csengő vagy kaputelefon helyének előkészítése vagy akár a postaláda beépítése is. A kialakítás során számtalan szempontot figyelembe kell venni, de egy biztos: garantáltan egyedi, szemkápráztató és tartós megoldást érhetünk el a Téglakő® kerítésrendszer választásával.

Mindehhez az első lépés pedig az, hogy felvegyük a kapcsolatot a szakemberekkel és megkezdődjön az egyeztetés az igényekről.