Klasszikus megjelenés modern köntösben

Sok ingatlantulajdonos szereti a fakerítések természetes szépségét, azonban kevesebben vannak, akik a vele járó karbantartást is szeretnék magukénak tudni, ugyanis ezek a szerkezetek a tökéletes megjelenésükért cserébe rendszeres gondoskodást igényelnek.

 

 

Milyen alternatíva létezik, amely a fához hasonlóan klasszikus megjelenést biztosít, ugyanakkor lényegesen kevesebb kezelésre van szükség az esztétikus kinézet megtartásához, így végeredményben akár olcsóbb is lehet? Eláruljuk: a modern fahatású alumíniumkerítésekről van szó, így ebben a cikkben most erről osztunk meg sok hasznos információt.

Tartós szépség a ház körül

A legújabb trendek szerinti alumínium fa mintázatú kerítés valamennyi, a kerítésekkel szemben támasztott követelménynek megfelel, de legnagyobb vonzereje talán az alacsony karbantartási igénye.

Mindannyian szeretünk rendezett környezetben élni, ha saját házunk van, akkor különösen ügyelünk arra, hogy a kerítés szép és stílusos is legyen. Persze a biztonsági funkcióról sem feledkezhetünk el, aminek érdekében tartós és stabil megoldásra van szükség. Ezt nyújtják a Kerítés Profil faerezetes felülettel kialakított, alumíniumprofilokból összeállított korszerű kerítésrendszerei.

A fával ellentétben a porszórt alumínium az idők folyamán sem fakul és vetemedik, ellenálló nemcsak az időjárás viszontagságaival, hanem a kártevőkkel szemben is, így nem igényel csiszolást, újrafestést. Nagyszerű választás azok számára, akik nem akarnak időt és pénzt áldozni a karbantartásra.

Miért jó választás a fahatású alumíniumkerítés?

Az elképzeléseidnek megfelelően testre szabható alumínium famintázatú kerítések úgy néznek ki, mint a fa, klasszikus megjelenést, esztétikai vonzerőt nyújtanak anélkül, hogy éves karbantartásra lenne szükség. Éppen ezért egyre több tudatos ingatlantulajdonos választja ezt a modellt a fakerítés helyett.

Az alumíniumkerítések nagyon tartósak, gyakorlatilag elpusztíthatatlanok, és mindezek mellett nagyon kevés karbantartást igényelnek. Kreatívan tervezhetők, modern, illetve ha kell, a famintázat révén klasszikus megjelenést biztosítanak.

Ha emellett teszed le a voksodat, elfelejtheted a sok nyűggel járó tervszerű karbantartást, amivel nemcsak rengeteg időt, de pénzt is spórolhatsz.

 

 

Megéri-e fakerítés helyett alumíniumot választani?

Az alumíniumkerítések kezdeti beruházási költsége magasabb lehet, mint a fakerítések ára, azonban a teljes élettartamra számítva ez jóval kedvezőbb választás, hiszen se időt nem kell szánni a felújításra, se anyagot, a munkadíjról nem is beszélve. Ugye milyen vonzó perspektíva, hogy a telepítés után soha többet nem kell foglalkozni vele?

A kerítés kulcsfontosságú az otthonok szempontjából. Egy jól karbantartott kerítés hosszú ideig az otthon dísze lehet, amely meghatározó az épület egésze szempontjából is.

És ha ugyanabból az anyagból még az erkély- és lépcsőkorlátokat, a kukatárolót, a kerti pergolát is elkészítheted, beláthatod, hogy az alumínium kerítésrendszer a legtökéletesebb megoldás!