Adatvédelem a pénzügyekben - információs nap az iparkamarában

A PRIMOM Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vállalkozásélénkítő Alapítvány, a HCE Magyarország, valamint a DigitalTech EDIH konzorcium partnereként, együttműködve a Blockhain Magyarország Egyesülettel, valamint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarával információs napot, „meet-up-ot”, szervez. A programon tájékozódhat, hogy a napjainkban egyre nagyobb számban megjelenő digitális támadások ellen, hogyan védekezhet hatékonyan, milyen módszereket alkalmazhat a gyors és megbízható adatkezeléshez.

 

 

 

Időpont: 2024. január 30. 10.00 óra

Helyszín: Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara, Konferenciaterem (Nyíregyháza, Széchenyi u. 2. III. emelet)

Program:

  9.30 óra regisztráció

10.00 óra Digitalizáció minden szinten – a DigitalTech EDIH szolgáltatásai

10.20 óra Biztonságos pénzügyek, adatbiztonság – milyen védelmet nyújt a Blockchain technológia a digitális támadások ellen? – Dr. Halász Rita, a Blockchain Magyarország Egyesület alelnöke

A szakmai programon való részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Részt vehet személyesen vagy csatlakozhat online. Online részvétel esetén kérjük, kiemelten figyeljen e-mailcíme pontosságára, mert a csatlakozáshoz szükséges információkat az Ön által megadott címre küldjük.  Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a résztvevők száma korlátozott. Amennyiben a résztvevők száma meghaladja a rendelkezésre álló keretszámot, a programot egy újabb időpontban, változatlan tartalommal ismételten megszervezzük. Részvételi szándékát kérjük, 2024. január 29-én 12.00 óráig szíveskedjen jelezni.

További információk: 42/799150 een@primom.hu