Közönségkedvenc előadásokat februárban is láthatunk a nyíregyházi színházban

Bérletszünetes előadásokból sem lesz hiány, viszont a február sem telhet el premierek nélkül a Móricz Zsigmond Színházban. A hónap első bemutatója 2024. február 9-én, pénteken 14 órától: A Szépség és a Szörnyeteg című gyerekelőadás, melyet Halasi Dániel rendeza Nagyszínpadon. Február 24-én, szombaton 19 órátólpedig a Don Huandebütál a nagyszínpadon. A világ leghíresebb csábítójának történetét Horváth Illés, színházunk művészeti vezetője állítja színpadra.

 

 

Életrevalók című előadásunkat közkívánatra február 3-án és 17-én, szombaton 19 órától is műsorra tűzzük bérletszünetben, főbb szerepekben Horváth László Attilával és Gulyás Attilával.Az Életrevalók a két világból kitaszított férfi minden előzetes várakozást felülíró barátságának igaz története, melyből a 2011-ben készült francia filmadaptáció hatalmas nemzetközi siker után mára kultikussá vált.

Bolha a fülbe előadásunk újra a nagyszínpadon várja a vígjátékkedvelő közönségetfebruár 10-én, szombaton 19 órától. A nézőknek kacagtató ámokfutásban és szertelen poénokkal tűzdelt komikus utazásban lehet része. A humor és megtévesztés nagyszerű alkotását a Móricz Zsigmond Színházban már több sikert is jegyző Mészáros Tibor állította színpadra.

A decemberben nagy sikerrel bemutatott Családi játszmák című előadást február 10-én, szombaton ismét műsorra tűzzük, melynek főszereplője és rendezője is Rák Zoltán. Sam Holcroft a játékos forma alatt mély emberismerettel és sok megértéssel fordul szereplői felé. A nézőtéren azért nevetünk egy család esetlen ünneplési vágyán, mert mi is szeretnénk szeretni egymást, mi sem szeretnénk sebeket adni és kapni karácsonykor.

Bogyó és Babóca, a csigafiú valamint a katicalány népszerű meséjeélőzenével, tánccal, közös énekléssel várja a kicsiket családjukkal együtt február 17-én, szombaton 1o órától a Bárány Frigyes Stúdióban.

 

 

 

Jegyek elérhetőek: https://www.moriczszinhaz.hu/jegyvasarlas/

Móricz Zsigmond Színház Jegyiroda
Nyíregyháza, Színház u. 2.
Telefon: + 36 42 507 006 +36 30/303-2875 +36 20/233-2926
E-mail: szervezes@moriczszinhaz.hu
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig: 9-17 óráig!