Helebrandt Máté

Nyírsuli siker az EB-n!

Kiváló nyíregyházi Nyírsulis siker született Ostravában! Helebrandt Máté az Utánpótlás Európa bajnokságon a 20 kilométeres férfi gyaloglásban az 5. helyen végzett.

Új csúccsal lett bajnok a Nyírsuli gyaloglója

A szlovákiai Dudincén harmincadik alkalommal megrendezett 35 kilométeres országos bajnokságon új utánpótlás csúcsot ért el a nyíregyházi gyalogló.

Huszonkét éves rekordot döntött!

sportKiváló formában, remek eredménnyel kezdte a 2011-es évet a nyíregyházi gyalogló Helebrandt Máté!

Győzött a gyalogló – Nyíregyházi siker Szlovákiában

Győzött a gyalogló – Nyíregyházi siker Szlovákiában Országos bajnoki címet szerzett a szlovákiai Dudincén rendezett viadalon Helebrandt Máté! A nyíregyházi gyalogló az utánpótláskorúak 35 kilométeres versenyszámában az elmúlt évhez hasonlóan újra elsőként ért célba.

Helebrandt Máté sikeresen szerepelt az Európa Bajnokságon

Kiváló gyaloglással a tizenegyedik helyen végzett Litvániában a Kaunasban megrendezett Utánpótlás Európa-bajnokságon az NYVSC-Nyírsuli válogatott atlétája.Kiváló gyaloglással a tizenegyedik helyen végzett Litvániában a Kaunasban megrendezett Utánpótlás Európa-bajnokságon az NYVSC-Nyírsuli válogatott atlétája. 

Újabb nyíregyházi győzelem

 Újabb nyíregyházi győzelem! Másfél perccel megjavítva az egyéni csúcsát, újra diadalmaskodott a nyíregyházi atlétika kiválósága, Helebrandt Máté.

Feliratkozás RSS - Helebrandt Máté csatornájára