Fényerő szabályozható állólámpák

Fényerő szabályozható állólámpák Lakóterünk legtöbb részén előnyösen tudjuk az állólámpák kínálta lehetőségeket kihasználni. Képesek átvenni a mennyezetvilágítás szerepét a laktérben, sőt, amennyiben dimmelhető is, azaz fényerő szabályozható, akkor az alkalomhoz legjobban passzoló világítási stílust vagy erősséget is szabályozni tudjuk vele. Ezek a modern világítási szabályozási megoldások távirányító segítségével, vagy akár már mobil applikáció segítségével is működtethetőek.

 

 

Az állólámpák másik hasznos tulajdonsága azok mobilitása. Az állólámpákat a helyiségek között igényeinknek megfelelően szabadon, könnyedén mozgathatjuk. Az olvasólámpák megjelenésükben lehetnek olvasókarosak, vagy olvasókar nélküliek.

Hagyományos kialakítású állólámpák

Ebbe a csoportba az olvasókar nélküli állólámpa megoldásokat soroljuk. Ezek azok a tipikus lámpatestek, ahol a lámpa felső részén vagy a tetején került az izzó elhelyezésre. Az ilyen megjelenésű állólámpák át tudják venni a szobai mennyezeti világítások szerepét is. A dimmelhető kivitelűek pedig a helyiség hangulatvilágításáról tudnak gondoskodni, amennyiben arra szükségünk van. Egyes kivitelekben már több foglalat is elhelyezésre került, ezek a kialakítások már megjelenésükben is hordozzák a dizájnt. Igazi dekorációs elemként fogják a helyiséget beragyogni.

A Harmony Lux rizspapír állólámpa az egyszerűségével és a megfizethetőségével a mindennapok természetességét csempészi az otthonunkba. Két izzóval is működtethető, melynek köszönhetően a felsorolt tulajdonságai mellett modern megjelenésével stílust visz otthonunkba.

Fényerő szabályozható állólámpák

Olvasókaros megoldások

Az állólámpák olvasókaros megoldásai nemcsak az olvasni szeretők táborának kínálnak lehetőségeket. Otthonunk számos területén egyszerűen ki tudjuk használni az olvasókar nyújtotta kényelmet. A modern olvasókaros kiviteleknél az olvasókar fejrésze különböző szögben állítható és forgatható is, ezzel biztosítva a leghatékonyabb használatot. Az állólámpák előnyként megjelölt összes tulajdonságát tartalmazza a Rabalux Beta állólámpa króm kivitelben, illetve egyéb színekben is. Fényerő szabályozható, olvasókaros kivitelű, modern megjelenésével bármelyik enteriőr látványa tovább fokozható.

Praktikus segítséget nyújtanak a könyvolvasáshoz, az iskolai tanulmányok áttekintéséhez, de természetesen az irodai jellegű papírmunkák elvégzéséhez is. Az olvasókarok rugalmassága alkalmazkodik az életvitelünkhöz. Amennyiben éppen barkácsolni támad kedvünk, vagy a fürdőszobai világítás ment ki, ezekben az esetekben is számíthatunk az olvasókaros állólámpa segítségére.

Keress állólámpát vagy bármilyen más beltéri vagy kültéri világítás megoldásokat, az alkonylampa.hu webáruház széles választékkal, és folyamatosan fejlődő világítástechnikai eszközökkel, új termékekkel, tippekkel és tanácsokkal is várja új és visszatérő vásárlóit egyaránt.