Biológiai minták külföldi szállítása

Biológiai minták külföldi szállítása A logisztikai tevékenység egyik része az egészségügyi minták szállítása, akár külföldről is. Az egészségügyhöz, az egészségmegőrzéshez speciálisan kapcsolódó tevékenység, mely már országhatárainkon túl is elérhető versenyképes és minőségi szolgáltatást foglal magában.

 

 

 

Sok fiatal külföldön alapított családot. A gyökerekhez ragaszkodva az egészségük megőrzése szempontjából kulcsfontosságú mintákat hazájukban, Magyarországon kívánják tárolni. A külföldi szállítások legtöbbje sürgősségi szállítást jelent.

 

Jogi szabályozás

 

A biológiai minták szállítása szigorúan szabályozott a világ minden területén. Ezen alapfeltételek ismerete és betartása elkerülhetetlen ahhoz, hogy a minták ne sérüljenek a szállítás alatt. A szállításhoz használt gépjárműveknek külön engedéllyel kell rendelkezniük. A szállító cégnek figyelmet kell fordítania továbbá a szállításban részt vevők szakképzésére is. Ezen felül rendelkezniük kell egy speciálisan a szállított anyagra kiterjedő raktér és vállalkozói felelősségbiztosítással is, hazánkban és külföldön egyaránt.

 

A mintaszállítás részletei

 

A sérülékeny minták rendkívül érzékenyek. A hőmérséklet, illetve az idő tényezői nagyban befolyásolják a szállítás sikerességét. Kiváltképp, amikor külföldi szállításról van szó. A folyamatosan dokumentált és nyomon követhető szállítás sikerességéhez hozzájárul az év minden napján 24 órában biztosított ügyfélszolgálat a TamTraCo-nál. Az idő- és hőmérséklet érzékeny minták megfelelő helyre juttatását mindig a minőség biztosításával összhangban kell elvégezni.

 

A megfelelő partner

 

Biológiai minták külföldi szállításaA szállításhoz felsorolt jogi és egészségügyi paramétereket ismerő és betartó cég az alkalmas. A TamTraCo szolgáltatásainak keretén belül szakszerű, biztonságos és költséghatékony megoldással állnak a rendelkezésünkre a biológiai mintaszállítás területén. Történjen Magyarországon vagy Németországban a megterhelő beavatkozás vagy a mintavétel, ügyfeleiket az ezzel járó papírmunka már nem terheli. A szállítás teljes lebonyolítását, szervezését és a kapcsolattartást is átvállalják ügyfeleiktől. Egyeztetnek a befogadó intézményekkel, ütemezik a szállítmányokat.

 

Közreműködésükkel elkerülhetők a nemzetközi szállítást lebonyolító csomagküldő cégek expressz költségei, valamint az extra biztosítási költségek is. Kiküszöbölhető a több kézen átfutó ügymenet, és az ebből adódó hibák valószínűségének a száma is. A TamTraCo-nál a szállítást végző személy az elejétől a végéig menedzseli a folyamatot, így ügyfeleik pontos, valós idejű tájékoztatást kaphatnak.

 

Felkészültek az egészségügyi minták logisztikájában felmerülő összes esetre Magyarországon és külföldön is. Magán megbízók rendelkezésére egyedi konstrukcióval is tudnak szolgálni, hogy megtalálják a megoldást.