Célszerű és népszerű konyhai kiegészítők

A konyhai kiegészítők egy rendkívül közkedvelt termékkategória. Konyhában jártas, valamint sütni és főzni tudó nők, esetleg háziasabb férfiak számára jó ajándék is lehet akár különböző alkalmakra. De a hölgyek sokszor szimpla hétköznapokon is meglepik magukat egy-egy hasznos konyhai eszközzel, amelyik még esetleg hiányzik a készletükből.

 

 

 

Termékkategóriák

A Háztartási kisgépeknél kapható konyhai kiegészítők között mindenki megtalálhatja az éppen szükséges darabot konyhájába. Mérlegek, fűszertartók, evőeszközök, tányérkészletek, edények, tepsik, sütőformák, kések, szemetes kosarak, termoszok széles választéka várja az internetes vásárlókat. De ezenkívül olyan figyelemfelkeltő kategória is megtalálható az oldalon, mint például az Apróságok de hasznosak. Ez utóbbiba például olyan termékeket soroltak, mint a halpikkely pucoló, a fehér hattyút formázó teafilter vagy a műanyag tortaszeletelő.

Konyhai mérlegek

Napjainkban, amikor egyre nagyobb teret hódít az egészségtudatos életmód, nagyon hasznos konyhai kiegészítő lehet otthonunkban egy mérleg. A cég weboldalán kapható belőle tálas verzió, ami nagyon praktikus, hiszen a mérőedény kivehető. A termékkategória egy minőségi képviselője a SENCOR SKS4030BK tálas konyhai mérleg, ami kifejezetten nagy méretű LCD kijelzővel és inverz háttérvilágítással, a hosszabb élettartam érdekében pedig érintéssel vezérelhető gombokkal rendelkezik. A készülék figyelmeztet a méréshatár túllépésére, valamint arra is, ha gyengül benne az elem.

Akik nem kedvelik ezt a tálas típust, azoknak ideális választás lehet a SENCOR SKS5300 digitális konyhai mérleg. Ez a készülék a lehető legpontosabb mérés érdekében négy precíziós érzékelővel van felszerelve. A felülete hőkezelt biztonsági üvegből készült, és könnyen tisztítható. A mérleg egy különösen vékony kivitel, mindössze 14 milliméter. Inaktivitás esetén a gép automatikusan kikapcsol.

 

Edények, tepsik, sütőformák

Ezalatt a termékkategória alatt találhatóak a különböző - akár készletben is rendelhető - edények, serpenyők, tepsik, valamint különféle sütőformák.

Az edények almenüpont alatt rejtőzik egy termék, amely garantáltan nem csak lerövidíti a háziasszonyok számára a konyhában főzéssel töltendő időt, de még a kezdő szakácsok is könnyen tudják használni, és biztosan sikerélmény lesz nekik a főzőcskézés. Ez a termék pedig nem más, mint a BOSCH MUC88B68 autocook multicooker, amellyel nem csak káprázatos ételek varázsolhatóak az asztalra, de mindez egyszerűen és gyorsan érhető el. Az 50 előre beállítható programnak köszönhetően a készülék ugyanis szinte magától megfőzi a vacsorát, az automatikus főzési folyamatnak köszönhetően pedig még felügyeletet sem igényel a főzés. A kezdő háziasszonyok pedig biztosan nagy hasznát veszik a több mint száz nemzetközi receptet tartalmazó exkluzív receptkönyvnek.