konyha

Hogyan selejtezzünk praktikusan a konyhában

A rend mindenkinek hőn szeretett vágya, legyen az egy minimalista típusú vagy egy zsúfolt polcokat szerető ember. Abban mindenki egyetért, hogy bizonyos holmikat ki kell dobni és meg kell találni a tárolás megfelelő módjait, de mindehhez hogyan jutunk el?

Biztos, hogy mindent meg kell mosni, mielőtt felhasználjuk?

Tegye fel a kezét az, akinek az az első lépése a főzés előtt, hogy minden hozzávalót alaposan megtisztít! Na ugye? Pedig nem biztos, hogy minden esetben ez a legjobb döntés, hiszen előfordulhat, hogy vannak olyan hozzávalók, amiknél ez akár káros is lehet.

A jó szakácskés titka

A szakácsnak a szakácskés olyan, mint a festőnek a vászon, mondhatni elengedhetetlen a munkájához. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű késsel dolgoznak a konyhában. A kényelem, a hatékonyság és a biztonság elsődleges ebben a szakmában, így kifejezetten lényeges jól dönteni a vásárlás során. A következő pár sorban a jó szakácskés ismertetőjegyeiről olvashatsz bővebben.

 

Célszerű és népszerű konyhai kiegészítők

A konyhai kiegészítők egy rendkívül közkedvelt termékkategória. Konyhában jártas, valamint sütni és főzni tudó nők, esetleg háziasabb férfiak számára jó ajándék is lehet akár különböző alkalmakra. De a hölgyek sokszor szimpla hétköznapokon is meglepik magukat egy-egy hasznos konyhai eszközzel, amelyik még esetleg hiányzik a készletükből.

 

Feliratkozás RSS - konyha csatornájára