A kültéri világítás korszerű megoldása Lutec lámpákkal

A Lutec márkanév egyre inkább ismerősen csenghet a fényforrások és lámpatestek világában, és ez egyáltalán nem a véletlen műve. Olyannyira, hogy mi magunk is fontosnak tartottuk külön cikket szentelni a Lutec lámpák előnyeinek és hasznosságának.

 

 

 

A témát érintve pedig mindenképp fontosnak éreztük, hogy a mai kültéri lámpák ismérveiről is essen szó.

Mit érdemes tudni a Lutec márkáról?

Egy Yuayao nevű városban fekszik a Lutec vállalat központi részlege, egyúttal a lámpatestek gyártása és fejlesztése is itt valósul meg. A fényforrásokra alapvetően jellemző magas minőség annak köszönhető leginkább, hogy a gyártó komoly hangsúlyt fektet a folyamatos technológiai megújulásra, illetve innovációra.

Természetesen a magas technológiai követelményeknek való megfelelés egy dolog, a lámpák kapcsán az esztétikumnak legalább akkora szerepe van. Hogy ne csak kifogástalan, hanem szemre is tetszetős modellek gördülhessenek le a gyártósorról, ezért a Lutec híres francia és svéd dizájn szakértőket szerződtetett, hogy ők tervezzék meg a lámpák formavilágát.

A Lutec brand létrejötte a 2010-es esztendőhöz köthető. Leginkább az építészeti LED-es fényforrások, valamint a napenergia-tanulmányok bevezetése kapcsán volt tetten érhető a kezdeti tevékenység. Aztán igazodva a folyamatos felhasználói igényekhez, szép lassan kibővült a termékpaletta.

Kültéri világítás sokféle kivitelben

Gondolkodjunk éppenséggel a lakóházunk, a hétvégi nyaralónk, egy iroda helyiség vagy gyártóüzem közvetlen közelében a fényforrások beszerzéséről, az Elektrikstore.hu-nál kapható Lutec termékek között minden bizonnyal megtaláljuk az ideális modelleket.

Legyen szó mondjuk fali, a talajba építhető, hordozható, mozgásérzékelős vagy éppenséggel napelemmel működő lámpatestekről, a Lutec kínálatában megtalálhatjuk az elképzeléseinknek megfelelő lámpatesteket.

Természetesen mindezt esztétikus formában, valamint a modern kor technikai követelményeinek megfelelően.

Mit várhatunk el egy kültéri lámpától napjainkban?

Az első gondolat értelemszerűen az lehet a kérdésre válaszolva, hogy magas minőséget, méghozzá kiváló ár-érték arányban. Persze a minőség kifejtése azért igényel némi magyarázatot.

Egy modernkori kültéri lámpa kapcsán fontos, hogy működés közben ne fogyasszon sok energiát. Már csak azért sem, mert senki sem szeretne magas villanyszámlát fizetni a fényforrások miatt. A gazdaságos működtetés mellett a hosszú élettartamnak és a problémáktól mentes használatnak ugyanúgy komolyabb szerepe van.

A napjainkban kapható kültéri lámpák kapcsán az sem elhanyagolható szempont, ha az üzembe helyezéshez nem szükséges a szerelő jelenléte, hanem laikusként is egyszerűen megoldható.