Egyedi fejlesztésű webáruházzal egyszerűbb a harc a vásárlókért

Napjainkban már csak az egyedi fejlesztésű webshop készítés jöhet szóba a vállalkozások számára, hiszen az amatőr megoldásokkal nem lehet versenyezni a mostanra oly telített online piacon.

 

 

Automata webshoppal könnyebb lesz a vállalat élete

1.    Kényelmes munkafolyamatok
A különféle vállalatirányítási termék- és készletkezelő programok integrációjának segítségével nem keletkeznek duplikált munkafolyamatok, ha egyedi fejlesztésű webáruházat készítünk. Ez azért lehet így, mert elég csak egyszer bevinni a rendszerbe az adatokat, s azokkal más kollégák már tudnak is dolgozni.

2.    Automatizáció a megrendeléskezelőben
Ma már számos munkafolyamat automatizálható a megrendeléskezelőben, mint a megrendelési státusz e-mailek kiküldése, illetve például a szállítással vagy a termékekkel kapcsolatos egyéb értesítések.

3.    Kényelmes fizetési lehetőségek
A gyors, biztonságos és modern online fizetési megoldások integrációja révén csak néhány kattintás, és már fizetni is tudnak a vásárlók a webshopban.

4.    Papír nélküli számlázás
A környezettudatosság elterjedése élesen mutatkozik meg a webáruházaknál is, hiszen aki csak teheti, átáll az online számlázásra, hogy ezzel is segítse óvni a környezetünket. Ezeket a számlázó programokat pedig össze lehet kötni további céges szoftverekkel, amelyek a beszerzéssel, szállítással, termékkészletekkel foglalkoznak.

 

 

5.    Személyre szabott admin felület
Ha a sablonos megoldások helyett az egyedi fejlesztésű webshop készítést választjuk, akkor az admin felület is teljesen a vállalat igényei szerint kerül kialakításra. A jogosultságok kiosztása után minden dolgozó csak annyit lát a felületen, amellyel majd napi szinten kell neki dolgoznia a munkája során.

6.    Konverziót növelő egyedi kialakítású ajánlórendszerek
Az on-page SEO-SEM egyik fontos eleme a webshop készítésnek esetében a termék oldalakon található ajánlók, amelyek további hasonló termékek megvásárlására hívják fel a látogatók figyelmét. Egy egyedi fejlesztésű webshopban ezeket is teljesen a céges igényeknek megfelelően lehet alakítani, hogy a lehető legjobb konverziós adatokat tudja nyújtani az ajánlórendszer.