Felhőalapú szolgáltatások fejlesztései

A felhőalapú szolgáltatások gyakran bonyolult, végeláthatatlan folyamatoknak tűnnek. A Cloud Privilege Broker nevű megoldás segít a felhasználóknak rendszerben látni és gondolkodni, és leegyszerűsíteni a munkafolyamatokat a jobb élmény érdekében.

 

 

Hatékonyság magas fokon

A távoli munkavégzés komoly kihívások elé állíthatja a vállalatok vezetőit és dolgozóit. A munkafolyamatok lassabbak, összetettebbek és kevésbé hatékonyak lehetnek, ha nincs megfelelő eszköztár, ami segíthetné a feladatvégzést.

A BeyondTrust célja, hogy a távoli munkaállomások közötti együttműködés, kapcsolat és kommunikáció gyorsabb, könnyebb és biztonságosabb legyen. Ez jelentős segítséget nyújthat a cégek számára, hiszen sok felesleges lépéstől szabadulhatnak meg a munkafolyamat hatékonysága érdekében.

A felhőalapú szolgáltatások nehézségei

Számos oka van annak, hogy a szervezetek egyre inkább a digitális működést választják, amely magával hordozza az erőforrások felhőalapú átvitelét is. Ezzel az a probléma, hogy az ilyen térben tárolt adatok nem mindig átláthatóak, és a biztonsággal is meggyűlhet a baj. Az adatokhoz való hozzáférés külön azonosítást igényel, amely gyakran káoszt eredményezhet, és még inkább leterheli az IT- és biztonsági csapatokat.

Annak érdekében, hogy ez a kockázat minél minimálisabb legyen, hatékony felhő-infrastruktúra biztonsági ellenőrzések szükségesek, hogy a felhő kivédhesse a támadásokat. A BeyondTrust itt jön képbe, ugyanis a Cloud Privilege Broker létrehozásával hatékonyan és jól részletezve biztosítja a felhasználóknak a felhőalapú platformok használatát.

Szerezd be céged számára a nagyszerű BeyondTrust programot a Szoftver.hu segítségével, és könnyítsd meg a munkafolyamatokat!

 

 

Új megoldások létrehozása

A Cloud Privilege Broker segít a vállalatoknak abban, hogy hatékonyan védekezhessenek az adatlopás, rosszindulatú támadások ellen. Emellett az átláthatatlan felhőalapú engedélyek és azonosítási problémák miatti kockázatok elkerülésére is segítséget nyújt.

A szoftver konkrét áttekintést biztosít a meglévő engedélyekről, jogosultságokról, és rendkívül gyorsan képes azonosítani a kiemelt felhasználókat. Így a jogosultságok kezelése egyszerűsíthető, hiszen részletes ajánlásokat biztosít a házirendek felhő platformokon lévő megvalósításához, mindezt egyetlen felületről. Így a munkafolyamatok nem akadnak fenn azonosítási, jogosultságkérési problémák miatt, amely növelheti a munkavégzés tempóját és a hatékonyságot is.

Nem utolsósorban a biztonsági csapatok munkáját is jelentősen segítik az automatizált ellenőrzési nyomvonalak, mely nagy terhet vehet le a vállukról.

Látogass el a Szoftver.hu honlapjára, és fedezd fel a nagyszerű, vállalati hatékonyságnövelő szoftverek széles tárházát!