Női vezetőként válassz luxusórát!

Nőként számtalan ékszertípust viselünk, és mind közül kiemelkedő szerepe van az óránknak is. A karóra ugyanis ma már nem elsősorban az időmérést szolgálja, hanem egy másik szerepe erősödött meg. Az órára legfőképpen ékszerként tekintünk, és mint olyan, kiemeli megjelenésünket, magabiztossá tesz, és erősíti kisugárzásunkat.

 

 

Nem mindegy azonban, hogy milyen karórát csatolsz a csuklódra, hiszen ha körbenézünk, mindenhonnan a divatórák özönlenek ránk. Ezeknek is megvan a létjogosultságuk.Ugyanakkor ha vezető beosztásban dolgozol, vagy üzleti tárgyalásokat folytatsz, mindenképpen fontold meg azt, hogy a luxus kategóriában keresgélj.

Miért nem luxus egy luxusóra?

A Velekey Ékszervilág webáruház luxusórái megmutatják, hogy nyugodtan vállalhatod a luxus minőséget, ha olyan nívót szeretnél sugározni, amely magabiztossá és sikeressé tesz mások szemében.

Nyugodtan vállald fel önmagad és az igényeidet is. Nem kell szerénykedni csak azért, mert arra gondolsz, hogy mit fognak szólni esetleg mások. Ha megteheted, akkor tedd meg!

A luxusóra ugyanis egyáltalán nem luxus, hiszen olyan értéket közvetít, ami hosszú távú és egy igazi komoly befektetést jelent a mába és a jövőbe.

Miért kell megbízható és magas minőségű órát vásárolni?

Ha olyan pozícióban dolgozol, amelynek magas a társadalmi presztízse, akkor mintaként szolgálsz a külvilág számára. Ebben az esetben érdemes megfelelni a társadalmi szerepnek, hiszen példaként néznek fel rád, és nem szabad csalódást okozni.

Hivatalos megjelenéseid alkalmával mind az öltözéked, mind pedig a kiegészítők legyenek rendben. Figyelj a frizurádra, a körmeidre, viselj visszafogott, ámde elegáns ékszert, és természetesen az órád is legyen elsőrangú.

A karóra mindig szem előtt van, ahogy beszélsz, ahogy rámutatsz valamire, ahogy gesztikulálsz, folyamatosan látják. Ne viselj márka nélküli olcsó és megbízhatatlan darabokat, válaszd a minőséget, és a magas színvonalú márkák kollekciójára szavazz.

 

 

Mely márkákat érdemes választani?

A női órák piacán is vannak igen értékes darabok, de nem kell a legdrágábbat vásárolnod ahhoz, hogy kiváló minőségű és luxuskategóriába tartozó órád legyen.

A Jacques Lemans, a Certina vagy a Tissot modelljei hozzák a megszokott minőséget, és nagyon jó névnek számítanak a piacon. És itt van a Jolly Joker, a nagyágyú, ami minden árfekvésben kiváló portékát kínál, ami nem más, mint a Seiko.

A Seiko prémiumkategóriájába a Presage, a Prospex és a Premier tartoznak, ezeknek a női változatait is megtalálhatod a boltok kínálatában. Egy jól megválasztott Seiko remekül kiegészíti a megjelenést, elegáns kinézete révén pedig le se tudják venni róla a szemüket. Könnyű így megbabonázni a hallgatóságot vagy a tárgyalópartnereket!

A női luxusórák nem túl nagy beruházást igényelnek, azonban remek ár-érték aránnyal rendelkeznek, így befektetésnek is kiválóak. Ezenkívül nem csupán egyetlen generációra tervezték, hiszen tartósak és hosszú évtizedeken keresztül szolgálja tulajdonosukat.