Őszi ékszerkollekció: készen állsz az újdonságokra?

Az ékszereket egész egyszerűen nem lehet megunni, és mindannyian szeretjük időről időre frissíteni a saját gyűjteményünket új, csodás darabokkal. Ebben szerencsére a gyártók is a kedvünkre tesznek azzal, hogy újabb és újabb kollekciókkal örvendeztetnek meg minket.

 

 

Lássuk, hogy mit kínál a Pandora legújabb sorozata számunkra!

A charmokhoz gyönyörű hordozókat választhatunk

A Juta Óra-Ékszer Pandora kínálatából beszerezhetjük a legújabb modelleket, amelyeket akár a meglévő charmjainkkal is feldíszíthetünk. Az egyik legizgalmasabb és legdivatosabb lehetőség továbbra is az ékszerek rétegezése, és a Pandora segít nekünk abban, hogy beteljesítsük személyiségünk kifejezését, megmutatását a legfrissebb és elképesztően csodás charmhordozókkal.

Választhatjuk például a szív formájú, kapcsos, texturált szegecses változatokat, akár karkötőt, akár nyakláncot szeretnénk viselni. Tetszésünk szerint vagy a meglévő ékszereinknek megfelelően dönthetünk a hagyományos ezüst szín vagy a sárgaarany mellett, de az izgalmas rózsaarany árnyalatra is eshet a választásunk.

Akkor is a lehető legjobb helyen járunk, ha fülbevalót is szeretnénk, hiszen ezeket is bármelyik színben beszerezhetjük, ráadásul a karikafülbevalókra éppúgy feltehetjük a charmokat is, ha szeretnénk, egyedivé varázsolva őket is. Amennyiben valami egészen különlegesre vágynánk, a kígyólánc lesz alighanem a kedvenc darabunk az őszi kollekcióból, amelyet a szerencsepatkót idéző dísz még izgalmasabbá tesz.

A charmok terén is újíthatunk

A Moments sorozat által valódi lehetőségünk nyílik arra, hogy megerősítsük a szeretteinkkel meglévő kötelékeinket, akár egy családtagunkkal, akár egy barátunkkal szeretnénk ezt megtenni. Már csak azért is remek opció ez, mert nagyon sok modell kétrészes, így egy-egy felét ketten is tudjuk viselni.

A motívumok terén sem lehet okunk a panaszra, hiszen a már-már megszokott szívek mellett választhatjuk a szerencsét hozó négylevelű lóherét vagy a patkót, számos más izgalmas modell mellett, s akár még az opál díszítés mellett is dönthetünk. A csillagjegyes függők terén is számíthatunk a megújulásra, aki odavan a csillogó köves díszítésekért, annak egyenesen kötelező megnéznie ezeket is.

 

 

A klasszikus stílus szerelmesei sem fognak csalódni

A Pandora Signature kollekció is csodaszép új elemekkel örvendezteti meg a letisztultság kedvelőit. Akár karkötőben, gyűrűben, nyakláncban, akár fülbevalóban gondolkodunk, a szép geometrikus formák egyszerű eleganciájukkal biztosan megragadják a képzeletünket. S ne feledjük, hogy ezek a darabok a rétegzéshez a lehető legjobb opciót biztosítják, például a különböző hosszúságú nyakláncok kombinációja révén.

A Disney és a Marvel karaktereket is bátran viselhetjük

A bennünk rejlő gyermek imádni fogja ezeket, de rajongóként is odaleszünk ezekért, így ha máris beindult a fantáziánk, érdemes ellátogatni a Juta Óra-Ékszer weboldalára, és felfedezni a legújabb karaktereket. Neked melyik a kedvenced?